Scroll Top

Este pentru bărbați un Salon Masaj Erotic Prostatic?

salon masaj erotic prostatic

Este posibil să fi uitat o lecție de anatomie din perioada cand mergeați la școală, dar astăzi vom aminti despre prostată și vom dezvălui un salon masaj erotic prostatic care vă garantează confidențialitate absolută.

Prostata este o glandă genitală și o parte a sistemului reproductiv masculin. Este poziționată chiar sub vezica urinară care înconjoară intrarea unui tub urinar. În mod normal, este de dimensiunea unei nuci (4x3x3cm). Sub prostată, există partea frontală a rectului, ceea ce îl face ușor disponibil pentru masaj. O funcție corectă a prostatei afectează și susține partea masculină la nașterea naturală.

Prostata produce o secreție care dezvoltă aproximativ 15-30% din volumul total al ejaculării. Excrementele sunt lichide, incolore și puțin acide (pH 6,4). Acesta include, de exemplu, zinc, acid citric, prostaglandine, poliamine precum spermina și spermidina, imunoglobuline, acid fosfat, fructoză, protează și așa mai departe. Acestea influențează metabolismul prostatei, stimulează mușchii uterului și contribuie la transportul și mișcarea spermei, astfel capacitatea lor de a fertiliza ovulul; în mod similar, acestea afectează grosimea ejaculării care, împreună cu o poziție bună a unei femele și gravitația, sprijină din nou spermatozoizii care ajung la un ou în mod corect.

Despre un salon masaj erotic prostatic

Dacă vă întrebați cu îngrijorare dacă este potrivit pentru dvs. și vă gândiți la o problemă de homosexualitate sub acoperire, permiteți-mi să vă garantez că este cu adevărat minunat pentru orice tip, indiferent de preferința sa sexuală. În urma valorii și anatomiei explicate mai sus, a unui corp masculin, îngrijirea unei prostate trebuie să devină o parte a vieții oricărei persoane responsabile și cu siguranță ar trebui să aibă o atenție echivalentă, cum ar fi sănătatea, sportul sau stilul de viață sănătos.

Ca orice alt masaj, de asemenea, pentru un masaj erotic prostatic există contraindicații. Dacă vedeți probleme de sănătate asociate cu funcționarea defectuoasă a prostatei (urinare regulată, curgere slabă și așa mai departe), vă sugerez să aflați punctul de vedere al unui medic sau să faceți o evaluare printr-un simplu test de sânge. Chiar și un medic obișnuit poate descoperi cancerul sau infecția, iar tratamentul timpuriu vă poate conserva viața, împreună cu funcția mândriei și bucuriei. Un masaj intr-un salon masaj erotic prostatic are rezultate preventive, benefice și susține eficacitatea tratamentului farmaceutic.

Cuplurile partenere adâncesc încrederea. O relație este legată de o dragoste reală cu un L majuscul la început (și de data aceasta nu reprezintă doar Lingam). Pentru majoritatea bărbaților sau cuplurilor, dezvăluirea rectului și punerea acestuia la dispoziție sunt legate de o anumită cantitate de milă. În timpul unui masaj erotic prostatic, dintr-o perspectivă energetică, persoanele se conectează la emoții nefavorabile ale fricii (cum se spune zicala: „Avea obrajii strâns strânși din cauza fricii”). Din acest motiv, frecarea prostatei și acordarea unei atenții conștiente la gaură și atingerea iubitoare este o experiență îmbogățitoare pentru un dătător și un receptor. Se dezlănțuie traume psihologice și sub pielea unui tip dur, există un tip sensibil. 

Nu vă rușinați și contactați un salon masaj erotic prostatic. Descoperiți acest tip de masaj de la Secret Massage.

Related Posts

Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage