Scroll Top

Salon Masaj Erotic Misterios București – SUNĂ ACUM!

        Astăzi nu o să mă vezi în timpul acestei experiențe. Deja inima ți-a tresărit la auzul acestei vești. Mă dorești prea mult ca să poți îndura un asemenea chin. Vrei să mă sorbi din priviri în orice moment. Dar azi v-a fi diferit. Și îmi vei mulțumi din plin pentru asta. 

        De cum intri pe ușă te prind în jocul meu pregătit special pentru Masaj Erotic Misterios. În cameră este întuneric deja, vreau să te obișnuiești cu atmosfera și desigur…să nu mă vezi. Știu că întrebările care ți se plimbă prin minte te vor excita. Cum arăt? Port ruj? Am lenjerie pe mine? Ceea ce tu nu știi încă este faptul că în curând vei afla toate aceste detalii..dar altfel. 

        Îți voi provoca toate simțurile și te voi face să cunoști o altă latură a sexualității, a plăcerii prin tainele unui Masaj Erotic Misterios executat perfect.

        Te leg la ochi cu o fâșie de mătase neagră pe care am purtat-o în jurul gâtului. Acum că parfumul meu ți-a invadat nările, te simt pregătit pentru pasul următor. 

        Te iau de mână și te ghidez spre pat. Mă așez prima și îmi desfac picioarele lungi pe saltea. Cu mișcări atente te ajut să te pui între picioarele mele, ridicându-te ușor pe pat. Te atingi de mine cu spatele și ghicești: nu port lenjerie intimă și gândul la tine m-a făcut să mă ud dinainte să apari la Salon Masaj Erotic Misterios. Te invit să te lași încet pe spate și omoplații tăi lați îmi ating sfârcurile mari și întărite. Abia îți oprești un scâncet de plăcere. Îmi trec mâinile pe sub brațele tale puternice și încep să te mângâi pe piept, sărutându-te neîncetat pe gât. Din când în când îți mușc lobul și îl sug încet, respirând sacadat lângă urechea ta. Îți văd pielea reacționând și mă bucur că gesturile mele au efectul așteptat în timpul acestui Masaj Erotic Misterios.

        Mâinile mele obraznice coboară tot mai jos până când se lovesc de un munte erect. Boxerii te strâng, așa că îmi permit să-i cobor încet, eliberându-ți penisul masiv. Îmi trec palma peste limbă și apoi îți umezesc capul cald. Picioarele ți se încordează și văd cum degetele tale sunt întinse la maxim. Știu că te pot duce la orgasm într-un minut, dar vreau să amân momentul pentru finalul acestui Masaj Erotic Misterios. Vreau să simți fiecare mișcare, fiecare deget pe care-l presez pe testiculele tale, revenind apoi pentru a-ți freca energic mădularul.

        Simt cum o urmă de transpirație ți se prelinge pe gâtul gros, brâzdat de vene și îmi dau seama că ești aproape. Te ling ușor pe maxilar și îmi încolăcesc picioarele peste pelvisul tău pentru a-ți simți fiecare pulsație din corp. Respiri din ce în ce mai greu și oftezi prelung. Penisul tău roșu, încordat explodează învăluindu-ne într-o ploaie albă. Acest Salon Masaj Erotic Misterios București te-a luat prin surprindere. 

        Îți smulg un ultim sărut și ca într-o minune, orgasmul trece din trupul tău într-al meu și trăim împreună acest moment care ne-a trezit la viață toate simțurile. Extenuați de plăcere ne desprindem din îmbrățișarea păcătoasă și îți dau voie să mă privești. Îmi mușc buza de satisfacție și te privesc cu ochii strălucitori. Îmi spui că mai vrei. Tot ce pot să-ți spun este că noaptea abia a început și că surprizele nu se termină niciodată la Masaj Erotic Misterios București.

Salon Masaj Erotic Misterios București

Mystery erotic massage saloon, mystery erotic massage bucharest, salon masaj erotic misterios bucurești
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage