Bucharest erotic massage, erotic massage in bucharest, masaj cu finalizare, salon masaj erotic, outcall hotel erotic massage, masaj la hotel

Masaj Erotic

Mai multe detalii.
1H / 1 fată / 1 Happy-ending / 400 RON

Masaj thresome, saloane de masaj erotic thresome, thresome bucharest massage, thresome massage, hotel thresome, hotel threesome, threesome bucharest massage, threesome massage, masaj erotic threesome, masaj threesome, hotel threesome massage, masaj threesome la hotel

Masaj Threesome

Mai multe detalii.
1H / 2 fete / 1 Happy-ending / 700 RON

Masaj erotic complet, nightlife in bucharest, full erotic massage, full hotel erotic massage, full erotic hotel massage, masaj full erotic la hotel, masaj erotic full la hotel

Masaj Erotic Complet

Mai multe detalii.
1H / 1 fată / Many Happy-endings / 500 RON
1H / 2 fete / Many Happy-endings / 900 RON

Bucharest nightlife, role play, salon masaj erotic centru, hotel role play erotic massage, masaj erotic role play la hotel

Role Play

Mai multe detalii.
1H / 1 fată / 1 Happy-ending / 550 RON

Couple massage, masaj erotic la cuplu

Couple Massage

Masajul erotic nu trebuie să fie un secret, iar un happy ending alături de partenerul tău nu poate fi înlocuit cu nici o altă plăcere vinovată! Vă așteptăm, cu drag, pe amândoi! Veniți să vă reinventați erotismul de cuplu! Mai multe detalii.
1H / 1 fată / 1 Happy-ending / 700 RON
1H / 2 fete / 1 Happy-ending / 900 RON

Erotic lounge

Erotic Lounge

Îți dorești să stăpânești un living în care miroase doar a șampanie, havane și femei? Vino!
Mai multe detalii.Masaj Erotic București

Masaj erotic este un termen auzit de mulți dintre voi, însă nu știți exact ce înseamnă. Marea majoritatea oamenilor se gandesc la alte lucruri, însă este chiar așa. Astăzi vă vom povesti cateva lucruri de baza despre ce înseamnă masaj erotic. Detalii care sa va raspunda la multe dintre întrebările pe care le aveți, și poate ca, în viitor, nu va mai fi așa un subiect tabu ca astăzi.

Sa incepem cu inceputul. Ce inseamna si cum se face, ce implica si care sunt scopurile. Masaj erotic poate reprezenta un set de mișcări care aduc relaxarea corpului. Desigur ca acesta este de mai multe feluri. Cuvantul „masaj” provine din franceza „massaje”, cuvânt care înseamnă „frictiune, framantare”. Astfel ca, masaj erotic reprezinta framantarea pielii, muschilor sau tegumentelor. Exista mai multe tehnici de masaj erotic, dar nu vom intra în aceste detalii.

Principalul scop il reprezinta relaxarea sau masajul de tip terapeutic. Acest tip de masaj este utilizat în majoritatea instituțiilor medicale specializate pe aceasta nisa, în saloanele de infrumusetare, acasă, sau un saloanele specializate, despre care va vom povesti astăzi.

Cand spui masaj erotic te gandesti la un tip de masaj puțin mai special decat celelalte. Acesta implica si comunicarea. Masajul erotic presupune atat folosirea mainilor cat si a corpului pentru a stimula simțul tactil și mai ales pentru a crea senzații de neuitat. Acest tip de masaj are nenumărate beneficii. Efectele acestuia „lovesc” atat asupra sanatatii corpului și a minții cât și a relaxării lor. Are beneficii asupra stimulării fluxului sangvin. Datorită acestui lucru, creierul va devenit „fericit”, iar persoana care are parte de un astfel de masaj, nu doar ca va fi mai relaxat, ci va fi și mult mai energic.

 

Istoria masajului erotic este foarte lungă. Aceasta începe încă din Antichitate. Din cele mai vechi timpuri, oamenii își dezmiardă corpurile cu acest tip de masaj. Cu ajutorul diferitelor plante, sau a diferitelor uleiuri extrase din plante, oamenii îți ofereau mici momente de plăcere. Dacă mesajul a existat de atat de mult timp și oamenii se bucurau de acesta fără nicio reținere, de ce nu ne putem bucura și noi acum de un masaj erotic de calitate la Secret Massage.

Secret Massage
error: Content is protected !!