Scroll Top

Salon Foot-fetish Masaj – Centru București

Salon Foot-fetish Masaj

         Totul a început în urmă cu ceva timp, pe când iubitul meu a descoperit ca are o fantezie erotica denumita foot fetish. Acesta obișnuia sa frecventeze salonul de masaj erotic Secret Massage, unde a văzut cele mai frumoase maseuze. Vizitand salonul de masaj destul de des, acesta a început să dezvolte o atracție puternică pentru picioarele frumoase și îngrijite ale maseuzelor. Eu nu am știut de acest fetish al lui până in momentul in care am observat ca era mai atras de picioarele mele decât de orice altceva. La început recunosc ca mi s-a părut destul de ciudat pana când totul s-a schimbat radical. Faptul că îmi săruta sau chiar lingea tălpile mă excita foarte tare si am inceput sa devin curioasa despre acest Foot-fetish Masaj. Nu mai simțisem niciodată asa ceva.

         La cea mai mica atingere pe talpa simteam fiori in tot corpul. O făcea atât de bine, într-un mod atât de erotic cum nu mi-as fi închipui vreodată. Cel mai mult îmi placea atunci când ma atingea pe picioare atât de erotic, de jos in sus, și îmi săruta gleznele sau degetele atât de pasional. Imi placea sa-i ating tenul perfect cu picioarele sau sa-i ating buzele cu degetele.  Nu ma mai puteam excita fără acest foot fetish masaj. Sa fiu sărutată pe picioare, era tot ceea ce îmi doream. Adoram și finalul in care acesta avea o finalizare prin tehnici de masaj foot fetish. 

         Nu as fi crezut niciodată ca o fata poate fi excitată de foot fetish, dar și relaxata atunci când i se ating picioarele, dacă nu as fi trăit aceasta senzație. Câteodată merg împreuna cu iubitul meu la acest Salon Foot-fetish Masaj, Secret Massage, pentru o experiență erotică la cuplu. El pentru a admira picioarele frumoase ale maseuzelor fetelor, iar eu pentru a-mi stimula corpul cu ajutorul tehnicilor erotice pe care fetele le folosesc atunci când vine vorba de masaj foot fetish.

Foot-fetish massage saloon, foot-fetish massage, salon foot-fetish masaj
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage