...
Scroll Top

Salon Masaj Erotic Fetis Bucuresti Centru

Erotic games, erotic games parlour, jocuri erotice, salon jocuri erotice, hotel erotic games, jocuri erotice hotel, jocuri erotice la hotel

Jocuri Erotice

Un bărbat adevărat are fantezii, iar o femeie completă știe să i le satisfacă. Noi avem mereu chef de joacă, știm să oferim bărbaților care se respectă momente de neuitat. Putem fi exact ceea ce-ți dorești tu să fim: școlărițe, asistente medicale, polițiste sau brute dominatoare, în adevăratul sens al cuvântului. Tu alege, de restul ne ocupăm noi! Mai multe detalii.

Erotic massage with happy ending, salon masaj erotic cu finalizare

Masaj Erotic cu Finalizare

Ai acest fetis. Un fetis umed. Trebuie doar să alegi zona care te excită cel mai mult. Te așteptăm!
Mai multe detalii.Foot-fetish massage saloon, foot-fetish massage, salon foot-fetish masaj

Foot-fetish Masaj

Picioarele lungi, interminabile, continuare perfect de o pereche de pantofi stiletto. Pregătește-te să îți îndeplinești fantezia.
Te așteptam! Mai multe detalii.
1H / 1 fată / 1 Happy-ending / 900 RON

Domination erotic massage saloon, salon masaj erotic cu dominare, strip club bucharest,gentleman's club bucharest, saloane masaj erotic, top saloane masaj

Masaj Erotic cu Dominare

Aici pierzi controlul. Nu te poți opune. Nu știi niciodată ce urmează să ți se întâmple și tocmai asta te excită maxim. Trăiește o experiență altfel. Te așteptăm! Mai multe detalii.

Erotic massage with ice cubes salon, salon masaj erotic cu gheață

Masaj Erotic cu Gheață

Fiorii pe care îi vei simții nu au fost niciodată atât de intenși ca acum. Simte senția mixului perfect dintre o maseuză cu o imaginație mult prea încinsă și ascuțimea unor picături reci de apă gata să îți invadeze corpul. Te așteptăm! Mai multe detalii.
1H / 1 fată / 1 Happy-ending / 700 RON

Tied up erotic massage saloon, salon masaj erotic legat

Masaj Erotic LEGAT

Aici pierzi controlul.
Descoperă ce înseamnă să simți cu adevărat o explozie de erotism incontrolabil. Te așteptăm!
Mai multe detalii.
1H / 1 fată / 1 Happy-ending / 750 RON

Erotic massage mirror fetish saloon, salon masaj erotic fetish oglindă

Masaj Erotic Fetish Oglindă

Ceea ce vezi nu este ceea ce pare a fii. Este exact ceea ce se întâmplă. Este ceea ce simți. Este ceea ce vezi că se întâmplă.
Te așteptăm! Mai multe detalii.
1H / 1 fată / 1 Happy-ending / 750 RON

Strap-on erotic massage saloon, salon masaj erotic strap-on

Masaj Erotic Strap-On

Plăcerea de a fii dominat capătă noi valențe atunci când între voi se află o jucărie. Te așteptăm!
Mai multe detalii.

Mystery erotic massage saloon, mystery erotic massage bucharest, salon masaj erotic misterios bucurești

Masaj Erotic Misterios

Lasă-te purtat de cele mai intense senzații.
Te așteptăm! Mai multe detalii.
1H / 1 fată / 1 Happy-ending / 750 RON

Erotic wax play massage saloon, erotic wax play massage bucharest, salon masaj erotic cu ceară bucurești

Masaj Erotic cu Ceară

Aici joaca se încinge iar tu nu poți controla nimic.
Te așteptăm! Mai multe detalii.
1H / 1 fată / 1 Happy-ending / 750 RON

Prostatic massage, masaj prostatic, prostatic massage saloon, salon masaj prostatic

Masaj Prostatic

Trăiește la maxim intensitatea unui orgasm complet masculin.
Te așteptam! Mai multe detalii.
1H / 1 fată / 1 Happy-ending / 1000 RON

Golden shower erotic massage saloon, salon masaj erotic uro

Masaj Erotic Uro

Un fetiș ascuns. O dorință ce stă bine păstrată. Ceva ce nu este pentru oricine. Și nu poate fi oricum. Te așteptăm! Mai multe detalii.
1H / 1 fată / 1 Happy-ending / 1100 RON

Salon Masaj Erotic Fetiș

           Pentru cei cu o imaginație bogată noțiunea de erotism capătă noi valenţe. Experienţele se transforma în joacă. Ideea se transformă în acţiune. Iar acțiunea se transformă în senzaţii. În final, nimic nu se compară cu senzația oferită de trăirea fanteziei tale în ceea ce noi, la Secret Massage, oferim prin serviciile de Salon Masaj Erotic Fetiș. Fie ca este vorba de o elevă îndrăzneaţă, de o secretară obraznică sau chiar de o poliţistă certată cu legea, fetele noastre sunt gata oricând să îţi îndeplinească fantezia.

           Iar aceasta joacă inocentă este doar vârful icebergului. Suntem pregătiți să te provocăm. Vrem  să îţi explorezi cele mai ascunse şi incitante fetişh-uri. Tot ce trebuie să faci este să citeşti detalile despre serviciile de Salon Masaj Erotic Fetiș pe care ţi le oferim. Iar dacă preferințele tale nu se regăsesc în lista noastră de servicii noi suntem deschişi să te ascultăm şi să îţi pui în practică fantezia. Asta tocmai pentru ca în acest domeniu imaginaţia nu cunoaşte limite.

           Explozia de imaginaţie din jurul acestui termen are la bază un concept simplu. Se spunem de exemplu că dacă eşti atras de blonde, este ceva banal. Dar dacă, de exemplu, vizitezi Secret Massage doar pentru că aici întâlneşti cele mai frumoase blonde, înseamnă că ai ales un Salon Masaj Erotic Fetiș.

           Totuşi cuvântul în sine nu a avut nici pe departe astfel de conotații. Acest cuvânt însemnă la origine “amuletă, având origini undeva în secolul al XV-lea în Portugalia iar cuvântul de bază era ”feitico”. Acesta însemna în traducere “falsă putere, obiect, talisman”. Cum a ajuns acest cuvânt să aibă puternice conotații în alte zone de-a lungul timpului este ceva ce cu siguranţă pasionaţii de etimologie vor găsi pe alte site-uri. Aici vă invităm să va bucuraţi de plăcerea de a trăi experiența unui Salon Masaj Erotic Fetiș alături de cele mai frumoase maseuze.

Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage