Scroll Top

Salon Masaj Erotic cu Finalizare in București Centru

Salon Masaj Erotic cu Finalizare

Erotic massage with happy ending, salon masaj erotic cu finalizare

           Lumina difuză din cameră te face să te relaxezi pe loc. Parfumul meu arăbesc, intens și dulce îți trezește o poftă nebună de Masaj Erotic cu finalizare pe gât. Închizi ușa și fără să stai prea mult pe gânduri, te apropii de mine. Stau pe pat, în genunchi, și mă mișc lasciv în fața ta. Dansul meu provocator îți umflă blugii în partea cea mai interesantă. Încep să-mi răsucesc breteluțele  topului dantelat, coborându-mi apoi boxerii scurți sub fese. 

           Mă privești sedat de senzualitatea pe care o eman. Curând îmi dai voie să-ți scot cureaua cu care încep să te plesnesc peste fund, provocându-te să te alături acestui Masaj Erotic cu finalizare pe gât. Mișcările mele pline de tandrețe te determină să te dezbraci, lăsându-ți hainele să cadă pe podea. Vii spre mine și îmi dai părul la o parte, dezgolindu-mi gâtul lung și subțire. Începi să mă lingi ușor pe el. Pielea mea fină vibrează de plăcere, în timp ce simt cum clitorisul pulsează puternic. 

           Te urci pe mine ca un leu ce-și adulmecă prada. Începi să-mi examinezi sânii rotunzi cu privirea, apoi cu palmele, urmând să-ți așezi mădularul gros și fierbinte între sânii mei. Îi apropii încet cu mâinile și simt cum îți acopăr complet penisul. Îți încordezi fesele și îți dau voie să aluneci printre sânii mei. Plăcerea pe care o simți atunci când scula ta puternică îmi atinge pielea catifelată este rar întâlnită într-un  Salon Masaj Erotic cu finalizare pe gât. Nu mai poți amâna nicio secundă momentul. Îți dai drumul pe gâtul meu, gemând împreună de plăcere. Îmi privești gâtul suav care acum este și mai sexy, acoperit fiind de spuma ta lucioasă.

           Acest episod m-a excitat la maxim și tot ce îmi doresc este să-ți ofer niște clipe senzaționale, care să se termine cu un moment epic de Masaj Erotic cu finalizare în păr. Ai intuit de la început faptul că trupul meu poate crea scene  incendiare. Totuși, rămâi blocat atunci când îți iau penisul în mâini și cu mișcări circulare încep să-l masez. Privești cum mădularul îți este răsfățat tot mai mult în mâinile mele, bucurându-te de o senzație unică oferită de acest Salon Masaj Erotic cu Finalizare în păr. Mâna mea se joacă la baza fluierului tău și atunci te retragi rapid, eliberându-ți sperma abundentă pe părul meu creț și ciufulit. Închid ochii și râdem împreună, savurând acest moment copios.

           Îndrăgostiți fiind de plăcerea infinită ce ne-o provocăm unul altuia, ne îndindem pe covor, lipindu-ne trupurile umede. Mădularul tău mă întâmpină mai vârtos ca niciodată, gata să-mi facă cunoștință cu noi dimensiuni ale plăcerii. Îți iei penisul în mână și începi să-l freci de abdomenul meu. Te dedici atât de mult momentului, încât pare că în acest punct de pe harta trupului meu ți se concentrează toată lumea. Acest Masaj Erotic cu finalizare pe abdomen mă trimite departe, uitând cine sunt pentru câteva secunde. Capul tău fin, umezit de plăcerea eliberată de trupul meu, ne poartă spre cel mai intens orgasm. Țipăm la unison și ne dăm voie să simțim cum ne trec fiori prin tot corpul. Pe tot abdomenul simt cum se preling picături argintii. Cuprinsă de delir, încep să-mi masez corpul cu esențele trupului tău, lingând cu poftă degetele la finalul acestui deliciu. Astăzi am trecut bariera trăirilor extreme pe care le poate simți cineva în timpul unui Masaj Erotic cu finalizare pe abdomen București.

           Ne gândim emoționați la cât de intens va fi următorul moment în care ne vom întâlni, ce senzații vom mai experimenta și cât de puternice vor fi acestea. Tot ce știu este că astăzi rămân cu gândul la tine.

Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage