Scroll Top

Salon Masaj Erotic Premium Bucuresti

Masaj Premium

Masaj premium, premium massage, hotel premium massage, masaj premium la hotel

             Am tresărit când l-am văzut în recepție. Era chiar el. Clientul meu fidel pe care îl adoram. Era finuț, mirosea frumos și era genul de bărbat cu care orice fată și-ar fi dorit să iasă la o cafea. Iar eu mă simțeam chiar norocoasă pentru că puteam să îl cunosc într-un mod mult mai plăcut decât acea cafea. Asta pentru că era unul dintre clienții de calitate ce frecventau salonul Secret Massage. Știu că îmi promisese ceva special data trecută pentru că de fiecare dată trebuie să plece grăbit înainte de terminarea orei. Am fost surprinsă când am auzit că a ales Masaj Premium. Asta era o provocare pentru mine și eram pregătită să îi ofer o experiență pe care să nu o uite prea curând.
             L-am găsit în cameră relaxat, proaspăt ieșit de la duș, cu o piele frumos bronzată, umedă și încă plină de stropi de apă ce îl făceau să arate foarte sexy. Mă privea intens pentru că știa cu ce urmează să înceapă acest Masaj Premium. Un striptease cu care chiar vroiam să îl întărât foarte tare. Mă mișcam lasciv în timp ce îmi coboram ușor rochița de pe umăr și îl priveam în ochi. Simțeam că îi plăcea maxim ce vede. Mă simțeam explorată și atinsă pe tot corpul de privirea lui. Iar odată ce privirea lui cobora am lăsat și eu hainele să coboare de pe mine. Aveam deja sfârcurile tari. Mi le mângâiam ușor iar el era atent la fiecare mișcare a mea. Mâinile îmi alunecau în jos și odată cu ele a coborât și lenjeria mea. Îi auzeam răsuflarea care parcă mă chema să ajung lângă el.
             Era însă doar începutul acestui Masaj Premium. Jucăria mea preferată era lângă mine și eram pregătită să îi ofer cel mai incendiar show erotic cu vibratorul. Simțeam vibrația în mine în timp ce mă mângâiam pasional plină de dorință. Si aceeași dorința intensă o citeam în ochii lui. Dar nu vroiam să cedez atât de repede Vroiam să îl las să aștepte cât mai mult. Asta era toată frumusețea acestui Masaj Premium. Și acum știam de ce alesese acest pachet. Si el vroia să ne tachinăm. Am continuat show-ul cu vibratorul și m-am apropiat mai mult de el să simtă cât sunt de excitată. Știam că și el este. Îl simțeam. Si-a tras prosopul deoparte și l-am văzut așa de excitat cum nu îl mai văzusem până acum. Era momentul să îi ofer cea mai erotică parte din acest serviciu de Masaj Premium. Joaca body to body dintre noi doi m-a făcut să simt pe sâni cel mai tare penis pe care l-am simțit vreodată. Alunecam peste corpul lui bine definit și simțeam că nu vreau să ratez nicio părticică din el. Erotismul era în aer și simțeam în respirația lui că nu mai rezistă mult.
             Totuși vroiam să-l chinui mult și nu vroiam ca această ședință de Masaj Premium să se termine. Mâinile lui îmi explorau corpul într-un mod în care nu mai simțisem până atunci iar când penisul lui a ajuns între sânii mei am simțit cum mă inundă un jet cald iar el vibra din tot corpul. Îl priveam și îmi plăcea să îl simt așa. M-a cuprins în brațe și parcă nu mai vroia să plece chiar dacă trecuse deja ora. Dar nu asta era problema. Întotdeauna politica salonului Secret Massage prefera un client satisfăcut. Ne-am regăsit după un scurt duș și el era gata de plecare. Mi-a confirmat ceea ce simțeam deja, că avusese cea mai plăcută experiență de Masaj Premium și mi-a promis că la următoarea vizită mă va surprinde cu un alt serviciu de masaj erotic oferi de Secret Massage.

Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage