Scroll Top

Salon Masaj Erotic cu Dominare – București Centru

       Deschizi ușa încet și tot ce vezi este o beznă profundă. Nu înțelegi nimic. Te ghidezi după mirosul de trandafir, încercând să mă găsești. În colțul camerei se aprinde o lumină roșie și mă vezi stând pe fotoliu. Pentru câteva secunde inima ți s-a oprit în loc, simțind un val fierbinte în tot corpul. Sunt așezată pe fotoliu, cu picioarele arcuite și desfăcute, ca un compas. 

       Mă măsori cu privirea. Tocurile de 15 cm îmi alungesc și mai mult picioarele. Privești mai sus și tot ce vezi este un chip angelic și un corp de starletă porno. Te excită la maxim contrastul ăsta în acest Salon Masaj Erotic cu Dominare. Nimeni nu poate rezista formelor mele învelite în latex negru, mai ales când sânii mei perfect rotunzi sunt pe jumătate goi, iar talia-mi de viespe pare ireală. Sunt  clepsidra prin care ai vrea să-ți treacă tot timpul. 

       Ești un bărbat puternic și independent, dar atunci când sunt în preajma ta, tot ce vrei este să te domin. Să te fac să uiți de tine și să-mi cerșești atingerea în acest masaj erotic cu dominare. Mereu ți-au plăcut provocările, iar eu sunt una dintre cele mai mari. Nu mă crezi? O să-ți confirme asta biciul din piele pe care îl țin în palme, zgarda cu ținte și cătușele de pe podea. Mă vrei agresivă. Îți place asta. Din priviri îmi dai de înțeles că-mi cedezi mie frâiele acestei partide și te apropii. La haine ai renunțat de mult. 

       Vrei să-mi atingi buzele roșii cu mâna, dar te plesnesc peste degete și te pun să te așezi în genunchi în fața mea. Îmi miroși gleznele subțiri, bucurându-te de esența pielii mele. Dar nu ne oprim aici în acest masaj erotic cu dominare, dragule. Niște zaruri în fața ta așteaptă să fie aruncate. Dacă norocul va alege dubla, astăzi vei avea parte de cătușe, în caz contrar, zgarda te va face să fii la comanda mea. Ai palmele transpirate de emoție. Universul ne-a pregătit ceva special astăzi și tu știi asta. 3-2. Din priviri îți poruncesc să îmi aduci zgarda în dinți. O iau și ți-o prind atent în jurul gâtului. Nu vreau să te strângă. Eu sunt singura care are voie să-ți taie respirația. 

       Prind în mâini lanțul zgardei și cu piciorul te împing pe podea. E rândul tău să stai în patru labe. Mă excită atât de mult să te văd în poziția asta în timpul acestui masaj erotic cu dominare. Îmi place să-ți privesc penisul cum atârnă liber. Ca o călăreață profesionistă mă urc pe spatele tău. Rochia mi se ridică spre buric, dezvelindu-mi vulva deschisă și zemoasă ca o piersică coaptă. Simți căldura ce curge din mine fix pe șira spinării. Mă unduiesc cu mișcări de du-te-vino pe coastele tale, și ai impresia că-ți fuge pământul de sub picioare. Un vulcan erect stă să erupă între picioarele tale încordate. 

       Te oblig să-mi spui că sunt stăpâna ta, dar tu refuzi și îmi spui că sunt o curvă sexy. Răspuns greșit. Sunt cea mai sexy. Te pedepsesc, plesnindu-te puternic cu biciul din piele peste fund. Durerea se transformă rapid în plăcere și gemi ca și cum te-a năpădit plăcerea unui orgasm unic. Acest Salon Masaj Erotic cu Dominare ți-a demonstrat încă o dată de ce este capabilă o femeie. 

       Te leg la ochi și te  întorc pe spate. Mă așez fix peste testiculele tale, umezindu-le. Surpriză. În mână țin un recipient mic cu lubrifiant fierbinte. Să vedem câtă plăcere poți să suporți. Cu mișcări grijulii încep să-ți torn încet uleiul fierbinte pe tot abdomenul, până când ajung la penis. Câteva picături mici te fac să țipi răgușit, eliberând din tine o ploaie torențială de spermă, pe tot corpul meu. Îmi masez sânii învăluiți de o peliculă albă, în timp ce îmi ling buzele de plăcerea acestei privelişti. Acest masaj erotic cu dominare ne-a luat pe amândoi prin surprindere. Tot ce știm este că trebuie să repetăm experiența cât mai repede.

Salon Masaj Erotic cu Dominare

Domination erotic massage saloon, salon masaj erotic cu dominare, strip club bucharest,gentleman's club bucharest, saloane masaj erotic, top saloane masaj
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage