Scroll Top

Salon Masaj Erotic Lingam București – Spa Masaj Lingam

        Astăzi mi-am propus să-ți ofer o altfel de experiență erotică. Vreau să îți dau oportunitatea de a-ți cunoaște corpul, de a-l înțelege și satisface prin mine. După acestă  experiență vei înțelege diferit experiențele sexuale, vei fi mai deschis  spre noi trăiri. Fiecare mișcare a mea îți va arăta o dimensiune diferită a sexualității tale și vei deveni mai puternic și mai determinat ca niciodată. 

        Îmi doresc să ai parte de clipe explozive alături de mine, așa că am pregătit fiecare moment în detaliu pentru astăzi în acest Salon Masaj Erotic Lingam București. De data aceasta am schimbat regulile preludiului. Te aștept cu o cadă plină cu apă fierbinte. Imediat ce ai intrat în cameră, te dezbrac rapid și îți sărut pieptul fin în timp ce intri în cadă. Mă așez deasupra ta și încep să te masez cu uleiul de duș cu miros de cocos. Din când în când te mușc încet de ureche, șoptindu-ți mici secrete murdare. Palmele mele coboară tot mai jos, atingându-ți abdomenul încordat de emoție și plăcere. 

        Trăiești un paradox…te relaxezi atât de repede sub puterea îmbrățișărilor mele, și, totuși, fiecare mușchi din corp ți se încordează când te ating. Ești pregătit pentru următorul pas. Te voi purta pe cărările celei mai senzuale sesiuni din acest Spa Masaj Lingam. Te ridici din cadă și mă privești excitat. Cu o mișcare precisă îmi desfaci prosopul înnodat între sâni și îl arunci pe covor. Mă ridici cu brațul tău puternic și mă așezi pe covorul moale, lângă șemineu. Stai deasupra mea și respiri greu. Ești excitat și emani asta prin toți porii. Mă ridic deasupra ta și îți desfac picioarele, îndoindu-ți ușor genunchii. Cred că este momentul să începem acest Spa Masaj Lingam București.

        Îmi prind părul la spate și mă apropii de cel mai fierbinte loc dintre noi. Îți ating ușor testiculele și un penis lung și gros se ridică în toată măreția lui. Ne privim în ochi și citim o dorință reciprocă de a simți gustul unui moment intens.

        Ridici ușor capul și mă privești cum îmi mușc buzele în timp ce îți privesc penisul cum alunecă printre degetele mele. Mă apuci de păr și simt cum mă strângi ușor sub atingerile mele excitante până când opun rezistență. Observ că ai prins curaj și începi să-mi dictezi regulile tale chiar în Salon Masaj Erotic Lingam. Îmi eliberezi părul din strânsoare și mă întorc. Acum îmi poți explora cu privirea fiecare părticică a fundului meu bucurându-te de gemetele mele în timp ce îți răsfăț penisul tău erect așa cum îmi place mie.  Încep să simt cum zvâcnește în mâinile mele în timp ce simt cum îți plimbi delicat mâinile pe fesele mele tonifiate. Simt câteva palme peste fund oferite cu simț de răspundere și zâmbesc șiret în colțul gurii. Începi să-ți manifești toate fanteziile cu mine în acest Spa Masaj Lingam și îmi place.

        Te las să te bucuri puțin de moment apoi mă întorc pentru a termina ce am început. Astăzi vei face cunoștință cu Aphrodita, prin mine. Vreau să-ți șoptesc ceva la ureche dar mă împingi înapoi. Nu vrei să vorbesc,  așa că am să mă ocup cum știu eu mai bine de mădularul tău. Mâinile mele încep să alerge pe tot penisul tău. Mișcări ample, pline de tact îți oferă o plăcere greu de descris în cuvinte.  În timpul acestui Masaj Erotic Lingam simți un val puternic de căldură căruia nu i te poți împotrivi. Vrei să preiei frâiele dar ești neputincios. Îmi place să știu că nu poți riposta, că ești în mâinile mele și la propriu, și la figurat.

        Simt că ești aproape și te încordezi. Gemi, oftezi, respiri greu..iar zgomotele mele de felină în călduri te duc tot mai aproape de extaz. Încă puțin, încep să-mi mișc mâinile tot mai energic și deodată un val de spermă țâșnește. Multă, densă, în exces, începe să se prelingă peste mâinile mele până între picioarele tale în timp ce nu mă opresc din a-ți răsfăța penisul cu mișcări delicate. Acest Masaj Erotic Lingam București s-a finalizat mai interesant decât mă așteptam. 

        Îmi faci cu ochiul ștrengărește și începem să râdem amândoi destinși. Ne planificăm o nouă întâlnire și ne promitem încă o experiență cel puțin la fel de intensă.

Salon Masaj Erotic Lingam București

Spa Masaj Lingam

Lingam massage spa, lingam erotic massage saloon, salon masaj erotic lingam bucurești, spa masaj lingam
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage