Scroll Top

Salon Masaj Erotic Fetish Oglinda Bucuresti Centru

       Ai ajuns la mine în timp ce mă aflam la duș, așa că ai început să te plimbi prin camera mea, admirându-mi lenjeria intimă lăsată neglijent pe canapea. Te privesc atent din celălalt colț al camerei și  văd cum îmi strângi între degete chiloțeii abia purtați Îi miroși și închizi ochii, savurând momentul. Încep să pășesc gălăgios și mă observi aici, gata de un Masaj Erotic Fetish Oglinda perfect. Te întorci spre mine și îți văd umflătura din pantaloni cum crește din  ce în ce mai mult. 

       Mă apropii de tine și te strâng puternic în brațe. Tu mă mângâi atent pe fese, încercând să afli dacă păsărica mea moale este liberă, fără nicio bucățică de material care ți-ar putea pune piedici. Mă asigur că mi-ai simțit sfârcurile întărite prin halatul de satin și mă desprind din îmbrățișare. Vreau să vii după mine și să-mi arăți că vrei mai mult de la acest Masaj Erotic Fetish Oglindă. Cred că micul moment de apropiere ne-a încins pe amândoi.Vreau să mă îndrept spre fereastră să iau puțin aer, însă mă prinzi de la spate și mă așezi în fața oglinzii imense de pe perete. 

       Ne privim amândoi în oglindă, bucurându-ne de priveliștea ce ne-o oferim unul altuia. Mă rogi să mă dezbrac încet, sub privirile tale atente. Halatul subțire alunecă într-o secundă de pe pielea mea fină, dezvelind un trup de zeiță. Formele mele apetisante te fac să respiri din ce în ce mai greu. Fața îți devine serioasă și știu că vrei să te dedici complet in acest Salon Masaj Erotic Fetish Oglindă. Te așezi în spatele meu și începi să-mi frămânți cu putere trupul.Îți treci mâna pe sânii mei, coborând tot mai jos. 

       Îmi bagi mâna între picioare și mă ridici ușor, ca pe o petală de trandafir.Mă întorci cu fața spre tine și începi să-mi atingi cu degetele buzele cărnoase. Te așezi pe pat, în fața oglinzii și îmi poruncești să mă pun în genunchi în fața ta. Știu exact ce așteptări ai de la acest Masaj Erotic Fetish Oglindă, așa că mă pun în genunchi în fața ta și îți desfac șlițul de la pantaloni. Mâna mea îți cuprinde penisul întărit și încep să mă joc cu el masându-ți, în același timp, scrotul cu degetele mele lungi. Din când în când, cobor câte un deget spre anusul tău, provocându-ți o plăcere intensă. Mă apuci de păr și mă ghidezi să îți simt penisul cu alunecă pe sânii meu tari, în timp ce-mi privești în oglindă picioarele desfăcute la maxim. La Masaj Erotic Fetish Oglindă București simt că prind puteri supranaturale atunci când vreau să am grijă de  trupul tău.

       Îmi țintuiești cu privirea în oglindă piersica zemoasă, zâmbind șiret atunci când vezi că sunt atât de excitată în preajma ta, încât un izvor alb mi se prelinge printre coapse.. Acest Masaj Erotic Fetish Oglindă îți stimulează toate simțurile. Îți place să mă vezi cum îmi mișc senzual corpul în oglindă așa că mă ridici pe pat. Mă urc pe tine ca o felină dezlănțuită și îți desfac cămașa. Îmi dau părul peste cap și încep să-mi frec corpul lubrifiat de pielea ta bronzată. 

       Urmărești  micul meu show în oglinda de lângă noi și te exciți la maxim. Ne simțim ca într-un film cu actori sexy și dezinhibați. Ai ocazia să-mi analizezi fiecare mișcare în acest Masaj Erotic Fetish Oglindă, bucurându-te de atingerea sânilor mei, dar și de priveliștea fundului meu perfect în oglindă.

       Senzația care te cuprinde atunci când mă observi cum îmi mișc lasciv trupul în oglindă, te face să te gândești la cel mai fierbinte film vizionat. Asta te înnebunește când îți dai seama că te bucuri chiar tu, acum, aici, de cea mai bună interpretă. 

       Trupurile noastre încinse încep să râvnească după plăcerea supremă în Salon Masaj Erotic Fetish Oglindă. Îmi ating clitorisul în timp ce mă joc su sânii tot mai repede peste penisul tău, în timp ce mâinile tale îmi presează fundul. O căldură intensă îmi inundă trupul, simțind cum mă scald în cea mai fină spumă. Am trăit împreună acest moment care ne-a făcut să plutim peste nori pentru câteva secunde.

Salon Masaj Erotic Fetish Oglindă

Erotic massage mirror fetish saloon, salon masaj erotic fetish oglindă
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage