Scroll Top

Salon Masaj Erotic VIP Bucuresti

Masaj VIP

Salon Masaj VIP

Bucharest girls hostess - girls in bucharest - fete bucurești, gold massage, masaj gold, hotel gold massage, hotel visit massage, masaj gold la hotel,erotic massage hostess

              Este ziua mea și vreau să o fac lată. Spusese asta în timp ce analiza meniul cu servicii de masaj erotic oferite de salonul Secret Massage. Era un tip nou. Nu îl mai văzusem. Ne spusese doar că era în căutarea unui salon de top din București și un prieten îi recomandase să vină la noi. Deși nu știam nimic despre gusturile lui în materie de servicii erotice eram sigură că pentru a se simți răsfățat la maxim cu ocazia unei astfel de aniversări va alege serviciul de Masaj VIP. Ce nu știam era ce gusturi și preferințe avea în materie de femei. Era un bărbat între două vârste, elegant, carismatic și care chiar arăta foarte bine. Am înțeles și că avea gusturi bune în ceea ce privește femeile. Desigur asta pentru că a decis să mă aleagă pe mine. Am spus asta pentru că am vrut să las un pic modestia deoparte. Totuși, orice fată ar fi ales gustul lui ar fi fost la fel de bun pentru că la Secret Massage a descoperit cele mai frumoase maseuze pe care le putea întâlni în saloanele din București.
              Pentru că acest Masaj VIP presupunea să fim două fete mi-a plăcut inspirația lui de a mă lăsa pe mine să aleg o colegă cu care să fac echipă. știam de la primul schimb de priviri că acea colegă va fi buna mea prietenă Anda. Ne știam de multă vreme. mai intrasem împreună și recunosc că, deși amândouă nu eram lesbi, exista între noi o atracție aparte. Aveam pe noi cele mai sexy ținute și practic ne era imposibil să rezistăm să nu ne atingem discret una pe cealaltă în drum spre cameră. Abia așteptam să îi oferim sărbătoritului nostru cel mai frumos serviciu de Masaj VIP. Corpul Andei arăta superb cu cei mai frumoși sâni, un fund foarte bine conturat ce se continua cu picioare interminabile Se mișca încet oferind cel mai senzual număr de striptease pe care îl văzusem până atunci. Sărbătoritul nostru începea să fie în extaz iar numărul meu de striptease s-a transformat într-un show erotic lesbi în care am apucat să-i dau jos lenjeria pentru a o putea simți pe de-a întregul.
              Acest început de Masaj VIP scosese din Andra cea mai erotică latură a ei și îi simțeam peste tot mâinile care mă explorau centimetru cu centimetru. Simțeam cu câtă poftă îmi mângâia sânii, cât de intens îmi prindea fesele în mâini și cu câtă pasiune mă săruta pe tot corpul. Acest Masaj VIP devenise clar un cadou pentru noi și ne-am dat seama de asta când am observat că sărbătoritul nostru era foarte excitat de show-ul lesbi pe care îl ofeream. Ne-am apropiat de el și ne-am așezat într-un 69 prin care îi puteam oferi imaginea perfectă a unui show erotic cu vibratorul făcut între noi două. Modul în care Andra se juca cu vibratorul în mine mă înnebunea și o simțeam și eu la fel de excitată. În acest Masaj VIP joaca a continuat până când am reușit să ajungem amândouă la un orgasm lung și foarte intens.
              Plăcerea era maximă și amândouă eram gata să îi oferim sărbătoritului nostru cel mai erotic Masaj VIP cu finalizare prin tehnici de masaj. Trupul lui devenise teritoriul nostru de joacă. Teritoriu din care ambele speram să obținem cât mai mult. În final am obținut un sărbătorit pe deplin satisfăcut de un orgasm prelungit care ne-a udat din plin trupurile pline de ulei. Iar confirmarea că acest Masaj VIP cu finalizare prin tehnici de masaj a fost o reușită a venit din partea sărbătoritului nostru care s-a decis să aibă o astfel de aniversare săptămânală la cel mai bun salon de masaj erotic din București, Secret Massage.

Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage