Scroll Top

Salon Masaj Erotic Nuru Bucuresti Centru

Salon Masaj Nuru

            Am auzit recent, de la o prietenă de-a mea, de masajul nuru. După nume nu mi-a părut atât de fascinant, până când mi s-au oferit niște detalii care mi-au schimbat cu totul părerea despre ce inseamna. Prietena mea mi-a recomandat acest Salon Masaj Nuru, Secret Massage, unul dintre cele mai bune saloane de acest fel, din București. 

            Ajunsă acolo, atenția mea a fost captată de o blondină cu ochii verzi și un zâmbet larg, care ma îndrumă către cameră; era o cameră elegantă, cu decor japonez de bun gust și lumina slabă, perfectă pentru masaj nuru. După ce m-am dezbrăcat, blondina, cea mai frumoasa dintre maseuze, îmi aplica pe întreg corpul un ulei foarte alunecos din alge marine, după care începe să se ungă și ea cu acel ulei.  Mă uitam la stilul ei de masaj nuru. Era foarte atentă la ea și la modul erotic în care își atinge propria piele. Corpul ei era foarte frumos, avea forma unei clepsidre, iar fundul ei bombat și alunecos îmi atrăgea întreaga atenție, care a fost distrasa atunci când blondina și-a întins cu corpul peste mine și a început sa mă maseze prin alunecare.  Deși deja eram destul de excitată de acest mod tantric, am ezitat sa o ating timp de vreo 15 minute, dar când am început sa povestim. Astfel, prin energia creată, am reușit sa ne apropiem, in asa fel incat totul a inceput sa devină mai ușor. Gelul de pe pielea ei fină, perfect bronzata era prea tentant și, deși gândul meu zbura departe, mi-am făcut curaj sa o ating cât mai delicat. Folosind tehnicile de masaj tantric, aceasta și-a alunecat mâinile pe coapsele mele. Când m-a întors pe spate și-a trecut mâinile in jurul sânilor mei, apoi dedesubtul lor, apoi peste sfârcuri.  Totul era erotic si era experienta unui masaj tantric cum nu mai incercasem. 

            Fiecare atingere si alunecare ma făceau sa vreau tot mai mult, deși știam ca nu e posibil. Mă simteam atât de udă la contactul dintre corpurile noastre, cum nu as fi crezut ca voi fi vreodată. Am experimentat mai multe tehnici, dar prietena mea avea dreptate. Aceasta tehnica de masaj tantric era cu totul speciala, totul era atât de senzual si erotic. Mi-a desfăcut încet picioarele și și-a frecat vaginul de al meu. In clipa aceea am crezut ca mor. Nu m-aș fi gândit vreodată ca voi fi atât de excitată de o femeie care imi face masaj tantirc. Masajul funcționa ca prin magie, eram complet excitată asa ca am decis sa ma termin singura; am avut un orgasm fulgerător, atât de senzual, care s-a prelins deasupra mea ca un val puternic. Eram transpirată toată și nu știu dacă din pricina faptului ca avusesem cel mai bun orgasm de pana acum sau pentru ca blondina imi facuse cel mai bun masaj tantric pe care il puteam avea la un Salon Masaj Nuru din Bucuresti. Ma cucerise de-a dreptul și ma făcea sa o doresc. După aceasta minunata experiența de masaj nuru am mai frecventat salonul de masaj erotic Secret Massage.

Nuru massage saloon, salon masaj nuru
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage