Masajul Prostatic 2021- descoperă senzații noi incredibile

Prostatic Massage, Masajul Prostatic

Îmi era greu să îmi stăpânesc entuziasmul cu privire la venirea ta. Mă bucuram întotdeauna de vizitele tale cel puțin la fel de mult ca tine de atingerile mele.

Știam ce fel de masaj doreai astăzi, Masajul Prostatic – și mă întrebam dacă îl doreai ca să uiți de probleme și de griji sau dacă spiritul tău aventurier simțea nevoia de o experiență nouă.

Oricare ar fi fost motivul, eram aici să îți satisfac orice nevoie și să te ajut să descoperi experiențe și plăceri noi. Trecuseră deja multe ore din zi și era aproape seară când ai intrat pe ușă. Aveai aceeași atitudine carismatică, iar în privire aveai deopotrivă oboseală și entuziasm pentru Masajul Prostatic.

Ți-am zâmbit și te-am sărutat pe obraz, știind cât de mult apreciezi gesturile jucăușe.

Te-am luat de mână și te-am condus spre camera în care urma să te relaxezi. Ca de obicei, atmosfera era intimă, lumina difuză, iar uleiurile de masaj transformau aerul din cameră într-un adevărat afrodiziac. Am vorbit și am râs puțin în timp ce te-am ajutat să te dezbraci.

Îmi povesteai despre ziua ta și îmi împărtășeai anumite gânduri de-ale tale atunci cand ai ales acest Salon pentru Masajul Prostatic, iar eu te ascultam cu plăcere. Între noi nu era doar o atmosferă erotică și intimă, ci și una aproape prietenească, de încredere. Când ultimul tău articol vestimentar a atins podeaua, ți-am șoptit să te întinzi pe pat.

Ți-am acoperit gâtul, umerii, spatele și brațele cu ulei și am început să te ating încet, mărind presiunea treptat. Auzeam cum respirația ta devine din ce în ce mai calmă și nu puteam decât să mă bucur. Mai întâi ți-am masat gâtul, coborând apoi spre umeri și continuând să cobor până la baza spatelui.

După ce ajungeam în cel mai jos punct al spatelui, mă întorceam din nou către umeri printr-o mișcare fluidă și continuă, îndeajuns de fermă încât să simt mușchii spatelui tău relaxându-se sub mâinile mele.

Vedeam cat ești de nerăbdător să începem Masajul Prostatic.

După ce ți-am masat toată partea superioară a corpului, m-am așezat deasupra ta, cu fundul pe baza spatelui și cu fața spre picioarele tale. Pe măsură ce mă aplecam să îți masez coapsele și gambele, îmi mișcam și fundul în același timp. Te-am auzit gemând încet și exclamând ”Ce mișcare inventivă!”. Ți-am răspuns spunându-ți că nu ar trebui să te aștepți la mai puțin din partea mea.

Cu cât aveam mai mult mâinile pe corpul tău puteam să te simt din ce în ce mai relaxat. Te-am rugat râzând să nu adormi, pentru că încă mai avem multe de făcut și că ședința cu Masajul Prostatic abia a început.

După ce m-am asigurat că partea inferioară a trupului tău primise la fel de multe atingeri precum partea superioară, m-am dat jos de pe spatele tău și ți-am șoptit întrebarea pe care o așteptai: ”Vrei să te întorci?”. Ai zâmbit și te-ai întors cu fața spre mine. Privirea mea s-a oprit la nivelul erecției tale, iar privirea ta la nivelul sânilor mei.

Chiar dacă nu ne-am spus-o, am știut amândoi că am simțit nevoia să ne atingem unul pe celălalt.

Îmi priveai în continuare sânii și știam că vrei să îi atingi. Te-am asigurat că este în regulă și ți-am ridicat mâinile de pe pat, plasându-le pe pieptul meu. Aveai palmele calde și blânde. Pentru a doua oară, m-am urcat deasupra ta, pe abdomenul tău, ca să îți pot masa din nou pieptul, umerii și brațele.

Nu era doar un simplu Masaj Prostatic Bucuresti.

Mâinile tale se odihneau pe talia mea, privirea pe sâni și chip, în vreme ce mâinile mele te atingeau pe umeri, piept, brațe și mâini, cu mișcări uneori circulare, alteori liniare, atente, dar în același timp cu îndeajuns de multă presiune ca să te fac să te relaxezi. Cu cât te uitai mai mult la mine, starea de tensiune dintre noi devenea din ce în ce mai accentuată.

Respirația îți devenea din ce în ce mai rapidă și mai zgomotosă și, după ce am terminat masajul de ralaxare, am știut că este momentul să te aduc mai aproape de orgasm în aceasta ședință cu Masajul Prostatic. Am coborât de pe tine și m-am poziționat între picioarele tale. Mi-am desfăcut picioarele pe lângă corpul tău, pentru a le putea urca pe ale tale peste ale mele.

Așa ne puteam privi unul pe celălalt tot timpul. Am început să te ating încet pe penis, cu mișcări ușoare, de sus în jos, trasând cu degetul fiecare venă pe care o puteam vedea. Ai gemut și te-ai încordat, fără a-ți lua privirea de la mine. Ți-am cuprins lungimea cu o mână, în vreme ce cu cealaltă îți stimulam alternativ capul și testiculele.

Mișcările mele încă erau încete, deoarece doream să acumulez cu ritmul asta cât mai multă tensiune. Am continuat așa până m-ai rugat să măresc ritmul. Bineînțeles, ți-am ascultat dorința și am început să măresc viteza mișcărilor mele. Te auzeam gemând din ce în ce mai des și am sțiut că acesta era momentul în care transformăm acest masaj într-unul în adevăratul sens al cuvântului, Masajul Prostatic.

Am păstrat o mână pe penisul tău, iar pe cealaltă am folosit-o să îți găsesc prostata. După câteva mișcări dibace, am găsit în tine acea minge mică de țesut care te va fi făcut să simți în câteva momente unul dintre cele mai intense orgasme pe care le-ai trăit vreodată. Imediat cum am început să îți stimulez prostata, te-am auzit gemând din nou.

Am aplicat îndeajuns de multă presiune, în timp ce o stimulam prin mișcări circulare, mișcări care imită vibrația și, în contrast cu acestea, mișcări lente. Îmi foloseam ambele mâini, cu una îți stimulam penisul, iar cu cealaltă prostata și simțeam efectul pe care cea din urmă îl avea. Nu cred că am mai atins vreodată un penis atât de erect și atât de sensibil.

Puteam să îmi dau seama cât de aproape ești după felul în care te încordai și gemeai. A fost cea mai bună alegere să optezi pentru Masajul Prostatic Bucuresti. Am început să îmi mișc mâinile din ce în ce mai repede, până nu ai mai putut rezista presiunii și ți-ai dat drumul.

Mi-am dat seama cât de intens a fost orgasmul tău când am văzut cât de mult și cât de puternic ai ejaculat. Majoritatea aterizase pe abdomenul tău, dar o parte ajunsese și pe pieptul tău, în pat, pe lângă trupul tău, și puteam să jur că și una dintre perne era stropită.

Cred ca eram amândoi uimiți de ce tocmai ai trăit, și mai cred că nu va fi ultima oară când vei vizita acest Salon Masaj Prostatic București.

Related Posts

Secret Massage
Secret Massage
error: Alert: secret-massage.ro is protected!