Scroll Top

Salon Masaj Erotic We Vibe Bucuresti

Masaj We Vibe

We vibe massage, masaj we vibe, we vibe hotel outcall massage, we vibe hotel massage

Zilele trecute a venit la Secret Massage clientul meu preferat și a decis să încercam ceva nou, mai exact pachetul “Masaj We Vibe”.
După un duș fierbinte eram mai dornică de distracții decât aș fi fost vreodată. Eram goală în fața lui, așteptam ca joaca să înceapă dintr-un moment în altul. Privirea lui era ațintită asupra mea, îmi studia întreg corpul, iar zâmbetul lui mă îndemna să-mi imaginez ceea ce urmează. S-a apropiat cu pași tăcuți spre mine și mi-a introdus vibratorul în vagin și m-a împins ușor pe pat. Ora de masaj we vibe începea. Gândul că nu știam ce va urma și că el controlează vibrațiile cu ajutorul telecomenzii mă excita foarte tare. Deținea întregul control asupra mea, ceea ce mă excita la nebunie. Gemetele mele de plăcere răsunau în întreaga încăpere, iar mâinile mi se plimbau pe întreg corpul. Masaj we vibe mă înnebunea și îmi treceam vârful degetelor pe întreg corpul după care una dintre mâini am oprit-o în zona vaginului, iar cu cealaltă îmi masam sânii. Eram foarte excitată. Iar ședința de masaj we vibe era abia la început.
Eram atât de excitată încât mi-am băgat doua degete în gură. Îmi treceam limba peste ele și îi admiram corpul lui Mike. Sunt nerăbdătoare ca ședința de masaj we vibe să treacă la etapa următoare. Să-l ating, să-i simt pielea și să-l înnebunesc cu atingerile mele erotice. Mă uitam la el, care era foarte excitat și voia să îmi provoace un orgasm puternic. Vibrațiile deveneau tot mai puternice, iar gemetele mele erau tot mai înfundate; ochii mei s-au dat subtil peste cap, iar spatele mi s-a arcuit și asta pentru că am avut într-adevăr un orgasm puternic.
Iar acum era partea mea de joacă din ceea ce presupune masaj we vibe. M-am îndreptat spre el încă tremurând de la orgasmul puternic pe care l-am avut pregătită să-i ofer cel mai bun masaj erotic pe care l-a primit vreodată. La fiecare atingere îi puteam simți respirația și îi puteam citi în ochi dorința puternică de a mă avea. Se simțea mândru atunci când îi priveam penisul și zâmbeam destul de subtil. Adoram să-i ating corpul care părea sculptat. Arăta atât de bine și chiar mă făcea să-l doresc. Fiecare atingere erotică, îl înnebunea. Era atât de excitat încât scotea mici sunete fără să își dea seama. Din când în când își mai închidea ochii și se lăsa purtat de imaginație.
Știam că vrea ca eu să fac parte din filmul lui. În timp ce îl priveam fix în ochi, i-am zărit acea sclipire în ochi și știam deja ce va urma. Ejacularea pe care a avut-o m-a făcut mândră. Am putut vedea fericirea ce i se citea pe chip. Nu mă deranja nici faptul că mâna mea era plină de spermă și simțeam cum mi se prelinge pe braț. Era așa de fierbinte, exact cum era și corpul lui. Pentru mine a fost o ședința de masaj we vibe pe care nu o voi uitat prea curând. Un pachet ce poate fi întâlnit doar în serviciile de masaj erotic oferit de salonul Secret Massage din București.

Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage