Scroll Top

Salon Masaj Erotic Threesome Bucuresti (2 fete)

Masaj thresome, saloane de masaj erotic thresome, thresome bucharest massage, thresome massage, hotel thresome, hotel threesome, threesome bucharest massage, threesome massage, masaj erotic threesome, masaj threesome, hotel threesome massage, masaj threesome la hotel

saloane de masaj erotic threesome București

masaj threesome = cu 2 fete

Mă aflam la locul de muncă , la Secret Massage, unde împreuna cu colegele mele dezbăteam anumite subiecte despre saloane de masaj erotic. Deodată, își face apariția un tip brunet și foarte sexy, cu un șarm specific ce te dă pe spate. Tipul părea puțin încordat și eram convinsă că va alege ceva mai deosebit. Ne-a spus că va opta pentru un masaj erotic threesome. Analizând fiecare maseuză în parte, într-un final mă alege pe mine și pe Anastasia. Nu știu dacă pentru diferențele mari dintre noi două sau pentru că pur și simplu a simțit că noi două suntem alegerea perfectă pentru o sesiune de masaj threesome. Eu sunt brunetă cu tenul deschis la culoare și îmi place să mă laud cu posteriorul meu, iar Anastasia este o blondină cu bronzul perfect și sâni de invidiat.

Ajunși în cameră, brunetul se dezbracă și începe să se relaxeze privindu-ne, după care se întinde în pat. Iar noi eram pregătite pentru a-i oferi un masaj erotic threesome. Eu îi masam un picior, iar Anastasia pe celălalt. Mâinile noastre au început să urce pe spatele acestuia, cu atingeri senzuale de- a lungul coloanei vertebrale, până la ceafă. Brunetul era sedat de atingerile noastre, își relaxa fiecare mușchi în parte și se bucura din plin de experiența oferită. În scurt timp, s-a întors pe spate. Abia de acum începea cu adevărat experiența erotică cu două fete. Am început prin atingeri body to body. Se putea vedea faptul că este deja foarte excitat. Gemea ușor de plăcere atunci când ne lipeam trupurile înfierbântate și deja îmi imaginam filmele pe care le și făceam pentu a oferi cel mai bun masaj threesome. Printr-un gest necontrolat, mi-a cuprins talia cu o mâna, iar pe cealaltă o plimba ușor pe coapsă. Sânii Anastasiei erau lipiți de abdomenul său perfect și se știa faptul că se afla în extaz. Era excitat de fiecare atingere erotică ce-l înnebunea și adora din plin acest masaj erotic cu două fete. Adora chiar și  contactul vizual pe care îl puteam avea cu el. Avea ochii deschiși, îi plăcea să studieze tot ceea ce se întâmpla în timpul ședinței de masaj erotic cu două fete. M-a privit în ochi cu o privire pătrunzătoare și am știut că e momentul în care va avea o ejaculare puternică. În momentul în care a și avut s-a relaxat pe deplin, dispăruse fiecare urmă de încordare și un zâmbet misterios îi apăruse pe chip. Știa că a făcut cea mai bună alegere, masaj erotic threesome alături de cele mai frumoase maseuze. Secret Massage rămâne alegerea perfectă dintre saloane de masaj erotic din București.

Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage