Scroll Top

Salon Masaj Erotic Role Play Bucuresti

salon masaj erotic centru: ROLE PLAY

Bucharest nightlife, role play, salon masaj erotic centru, hotel role play erotic massage, masaj erotic role play la hotel

M-am întrebat mereu ce aș putea încerca nou atunci când vine vorba de fantezii. Ce ar face o experiență mult mai diferită. Aveam să aflu fără să îmi dau seama într-una din zile când, Mihai, unul din clienții fideli ai salonului m-a ales pe mine dar și un serviciu de masaj erotic pe care nu îl mai încercasem și anume Role Play. M-a surprins alegerea lui cu atât mai mult cu cât nu o mai făcuse în nenumăratele vizite la Secret Massage, căutatul salon masaj erotic centru București. Până în acest moment când s-a decis să încerce și ceva nou pentru mine. Mă gândeam că ar vrea să fiu o pisicuță sexy și răsfățată, sau o elevă inocentă dar maxim de perversă. Dar încă o dată a reușit să mă surprindă. A lăsat la alegerea mea. Iar eu am știut din prima. Pentru un bărbat îmbrăcat la costum așa cum era el în acest moment un singur Role Play putea fi alegerea perfectă: secretara sexy.

Aveam ținuta perfectă și eram pregătită să îl tachinez așa cum nu i se mai întâmplase până acum. Asta ca să mă țină minte pentru toate dățile când mă evitase. Asta și pentru că era un tip drăguț, avea carismă și îmi plăcea foarte mult. Făcuse ochii mari când brusc am intrat peste el în camera de masaj mult mai devreme decât se aștepta el. Îmbrăcat la costum negru cu cămașă albă și o cravată subțire și neagră, arăta impecabil și am avut sentimentul că eu eram aceea care alesese bărbatul care să îi îndeplinească fantezia de masaj erotic cu Role Play. L-am apucat de cravată, l-am tras după mine și l-am așezat pe marginea patului. Aveam de gând să fiu o secretară rea și maxim de perversă. Pentru că îl luasem atât de repede am observat că rămăsese cu mapa în mână. L-am privit în ochi și i-am spus că este momentul să mă lase să mă ocup eu de documente. I-am luat mapa din mâini și m-am îndreptat cu pași înceți către masă. Îl simțeam cum privirea i se fixase pe fundul meu iar eu mă mișcam în așa fel încât privirea lui să nu plece de acolo.

Îmi plăcea maxim senzația oferită de acest Role Play. Am lăsat documentele și brusc m-am întors către el. Îl priveam în ochi și la fiecare pas pe care îl făceam îmi desfaceam câte un nasture de la cămașă. Mă excita maxim cum mă privea iar când am ajuns între picioarele lui îmi putea vedea sânii dezgoliți. Mâinile lui mă prinseseră de coapse și urcau în sus odată cu fusta. Iar eu am început să mă las în jos să alunec peste el și deja îl simțeam prin pantaloni că este foarte excitat iar mâinile lui se plimbau acum ușor pe sânii mei. Adoram acest Role Play și abia așteptam să îi ofer cel mai bun masaj erotic. Îl priveam fix în ochi când i-am desfăcut nasturii de la cămașă și până să apuce să clipească eram deja cu o mână în pantalonii lui. Simțeam cum alunec cu sânii peste corpul lui și senzația era minunată. Recunosc îmi doream de mult să intru în masaj cu el și să îl simt excitat lângă mine. Mâinile lui se plimbau prin părul meu iar penisul lui aluneca printre sânii mei și mă simțeam așa cum nu mai simțisem până acum. Deja nu mai eram într-un Role Play.

Eram o secretară perversă iar el mult prea excitat de sănii mei care se plimbau peste penisul lui. Ne priveam în ochi și nu am putut să mă abțin să nu îmi mușc buzele atunci când am simțit că nu a mai rezistat și și-a dat drumul. Respira greu, avea o privirea satisfăcută și în acel moment am știut că secretara făcuse cel mai bun masaj erotic cu Role Play.

Am revenit la Mihai după ce acesta își făcuse duș și apucase să se îmbrace. Bărbatul în costum negru impecabil era acum răvășit. Dar privirea lui era plină de satisfacție. Știa și el că alegerea unui astfel de serviciu de masaj, Role Play, este ceva special. M-a pupat pe obraz și mi-a șoptit că va mai reveni și pentru alte servicii oferite de Secret Massage, cel mai râvnit salon masaj erotic centru București.

Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage