Scroll Top

Salon Masaj Erotic la cuplu Bucuresti

Couple massage, masaj erotic la cuplu

Unul dintre cele mai mari beneficii atunci când îți accepți fanteziile erotice care compun umbrele sinelui este că oferă un control mai mare asupra felului în care alegi să exprimi aceste dorințe. Oamenii au diferite fantezii erotice ascunse ce nasc fel și fel de fantezii, iar pentru a le împlini mulți dintre ei vin la un salon, fie singuri, fie însoțiți de parteneră/partenerul de viață pentru un couple massage, adică masaj erotic la cuplu. În urmă cu ceva timp, am cunoscut un băiat, căruia îi vom spune Radu, care frecventa Secret Massage doar pentru a fi privit atunci când se masturbează, o fantezie erotică neînțeleasă de multe persoane, așa că hai să privim lucrurile din perspectiva lui:
         Am ales să mă masturbez la cel mai bun salon de masaj erotic la cuplu (couple massage) din București din motive simple. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu admirat și întotdeauna am visat să fiu în centrul atenției. Sentimentul pe care-l am atunci când mă masturbez de față cu cea mai frumoasa maseuza de la Secret Massage este de nedescris. Faptul că toată atenția ei este concentrată asupra mea îmi stârnește emoțiile și mă ajută să-mi stimulez corpul alături de atingerile sale erotice pe corpul meu. Ceea ce se întâmplă mă face să mă simt superior tuturor celorlalți și mă face să fiu mândru de mine. Prefer masturbarea, pentru faptul că eu îmi cunosc cel mai bine corpul și fiind privit în timp ce o fac ajung într-un moment de extaz din care voi ieși abia după momentul ejaculării. Deși am o iubită, Alina,nu mă feresc de ea, îmi cunoaște fantezia erotică, ba chiar de cele mai multe ori mă însoțește la salonul Secret Massage pentru un masaj erotic la cuplu. Îmi place nespus de mult să mă masturbez atunci când mâinile senzuale ale celei mai frumoase maseuze de la Secret Massage îmi ating pielea catifelată.”
         “Îl cunosc de foarte mult timp pe Radu și desigur, îi cunosc și fanteziile erotice. Știu că frecventează Secret Massage, cel mai bun salon de masaj erotic la cuplu din București, iar de multe ori mergem împreună. Deși la început nu i-am înțeles fantezia erotică, cu timpul am reușit să o fac și chiar să dezvolt o pasiune pentru ea. Când mergem împreună la Secret Massage pentru un masaj erotic la cuplu, ador să-l vad cum se masturbează și chiar mă excită modul în care o face. Alegem mereu couple massage – masajul erotic la cuplu și mă simt în al nouălea cer când am parte de cel mai bun masaj erotic și când îmi privesc iubitul masturbându-se.”

Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage