Scroll Top

Salon Masaj Erotic cu gheata – Centru Bucuresti

          Te zăresc puțin confuz pe coridor. E prima oară când mă vizitezi, deși îmi zâmbești ca și cum ne cunoaștem de-o viață. Îmi transmiți un sentiment de siguranță și asta mă face să mă destind. Trag un halat de mătase pe mine și vin să te întâmpin. Te prind de mână și te ghidez spre locul în care astăzi o să cunoști o altfel de seducție în acest Salon Masaj Erotic cu gheață.

          Te aduc în camera mea și îmi rezerv câteva minute să te admir. Arăți impecabil în cămașa ta albă, încheiată elegant cu o cravată neagră de mătase. Ești visul oricărei femei. Mă simt norocoasă că m-ai ales pe mine, ai carismă și cred că vom trăi o experiență inedită în acest Salon Masaj Erotic cu gheață

          Te  întinzi pe pat și mă așez ușor cu genunchii peste tine. Încep să-ți scot nasture, după nasture, dându-ți câte un sărut îndrăzneț pe piept. Ajung mai jos și îți simt deja prin pantaloni penisul întărit, înainte să începem acest Masaj Erotic cu gheață.  Acum am tot trupul tău dezgolit doar pentru mine. Încep să-ți fac masaj, să te relaxezi. Îți place când îți ating umerii încordați, când îți  iau ceafa în palme și pun presiune exact acolo unde trebuie. Zâmbești misterios și mă întrebi ce alte calități mai ascund. M-ai provocat.

          Mă ridic din pat și-mi dau halatul jos. Sânii mei imenși ți-au acaparat privirea, însă curând îți văd ochii cum se plimbă pe tot corpul meu. Te las să mă privești cu sete în timp ce mă aplec spre mini-frigider și scot un bol cu multe cuburi de gheață. Mișcările mele pline de grație te hipnotizează în timpul acestui  Masaj Erotic cu gheață. Vin spre tine parcă plutind și mă arunc în brațele tale puternice. 

          Dau voie cuburilor de gheață să se împrăștie pe pat și îmi mușc buzele de extaz. Îmi e cald. Ne este cald. Eu am încins atmosfera și îți promit că tot eu o voi răcori. Mă pun în fața ta cu picioarele desfăcute complet, ca un compas și încep să mă joc cu un cub de gheață. Ochii încep să-ți sclipească, așa că îți pui mâinile la ceafă și te bucuri de spectacolul oferit de acest Masaj Erotic cu gheață.  Îmi trec cubul de gheață peste sfârcuri, apoi cobor din ce în ce mai jos…până la păsărică. Îmi masez clitorisul încet, apoi îmi bag cristalul de gheață în vagin. Încep să gem de plăcere și abdomenul mi se încordează la maxim. Îmi dau ochii peste cap în timp ce cubul alunecă ușor din mine. 

          Mă privești uimit și mă rogi din ochi  să te introduc în jocul meu cu Gheață Masaj Erotic. Mă apropii de tine și îți bag ușor în gură gheața ce mi-a explorat corpul. O sugi cu poftă, bucurându-te de tot gustul meu. Mi-am întins corpul peste tine și te privesc fix în ochi. Buzele noastre respiră același aer. Cu mișcări senzuale îți plimb un cub de gheață pe buze până ce s-a transformat într-o perlă. Mă  joc puțin cu el apoi ți-l plimb pe piept, croindu-i drum printre sânii mei. 

          Gemem amândoi de plăcere atunci când gheața ne atinge trupurile înfierbântate. Cobor mai jos și încep să ghidez cubul de gheață pe pielea ta, lăsând în urmă dovezi umede ale acestui Masaj Erotic cu gheață. Cobor până când îți întâlnesc penisul  de taur, pe care șerpuiesc vene groase. Gheața începe să se topească tot mai mult sub atingerile suave ale degetelor mele pe mădularul tău. Te mai tachinez câteva minute, până când ..sedat de atingerile mele, te lași pradă plăcerilor și ejaculezi puternic. Simt cum sperma ta caldă mi se strecoară printre sâni. Ne privim și este suficient să ne confirmăm că am avut parte de cel mai intens orgasm de până acum.

Salon Masaj Erotic cu gheață

Erotic massage with ice cubes salon, salon masaj erotic cu gheață
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage