Servicii


Masaj erotic

Oferim sesiuni incredibile de masaj, body to body și happy ending folosind cele mai senzuale tehnici erotice. Alege cu încredere una din variantele pe care le-am pregătit pentru tine! Te așteptăm.


Masaj erotic special

Masajul erotic se poate transforma, la dorința ta, într-un joc de o senzualitate și intimitate aparte. WE VIBE MASSAGE este ceea ce le propunem bărbaților cu adevărat creativi și originali. Ești curios? Te așteptăm!


Jocuri erotice

Un bărbat adevărat are fantezii, iar o femeie completă știe să i le satisfacă. Noi avem mereu chef de joacă, știm să oferim bărbaților care se respectă momente de neuitat. Putem fi exact ceea ce-ți dorești tu să fim: școlărițe, asistente medicale, polițiste sau brute dominatoare, în adevăratul sens al cuvântului. Tu alege, de restul ne ocupăm noi!


Erotic Lounge

Îți dorești să stăpânești un living în care miroase doar a șampanie, havane și femei? Vino!


Couple massage

Masajul erotic nu trebuie să fie un secret, iar un happy ending alături de partenerul tău nu poate fi înlocuit cu nici o altă plăcere vinovată! Vă așteptăm, cu drag, pe amândoi! Veniți să vă reinventați erotismul de cuplu!


Hotel Visit

Dacă apelezi la această variantă, te cunoaștem deja. Ești pretențios, ocupat, inteligent, discret, atent la toate detaliile. Ești un bărbat misterios și așa vrei să rămâi. Îți dorești tot ce este mai bun și exclusivist. Știm toate aceste lucruri și vrem să te cunoaștem, pentru că tu ești premiantul nostru!

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare se efectuează pe tot corpul cu loțiuni și uleiuri volatile, generând starea de bine la nivel fizic și psihic.

Are efecte benefice asupra musculaturii, circulației și sitemului nervos, aducând un plus de energie revigorantă. Orice parte a corpului, de la cap până la degetele de la picioare este atinsă cu conștiinciozitate în mod egal. Tensiunea fizică se dizolvă în atingerile ușoare, energia vieții curgând ușor prin întregul corp.

Cunoaștem secretele efective ale reducerii stresului și avem mai multe pentru a-ți relaxa nervii din viața cotidiană. Masajul te face să vibrezi, are un efect revigorant și relaxant asupra întregului organism.

 

Masajul erotic

Masajul erotic este un tango al energiilor, o comunicare fără cuvinte, o oră petrecută într-un ambient plăcut. Veți întâlni chipuri dulci ce vă vor mângâia trupul obosit. Dacă vreți să creșteți energia sexuală și senzualitatea, vă oferim masajul erotic. Acest tip de masaj are menirea de a vă purta într-o lume a trăirilor extreme și a fanteziilor spectaculoase.

Masajul erotic poate fi descris ca fiind țelul suprem al ședinței de masaj. După ce ați atins starea absolută de relaxare, iar simțurile dumeavoastră sunt intensificate la maxim, este timpul să trecem la partea erotică a ședinței. În această parte a ședinței, maseuza noastră se va folosi de mâini, fese, sâni sau gât pentru a vă conduce pe drumul spre plăcerea supremă. Maseuzele noastre, prin atingeri fine pe toate zonele corpului, vor aduce stări de un erotism de neimaginat, ceea ce face ca masajul să fie un punct de eliberare a tensiunii, fiind mai mult decât un simplu masaj.

 

Masajul de cuplu

Vă oferă prilejul de a face o surpriză partenerei dumneavoastră, intrand împreună la o ședință de masaj erotic, dând frâu fanteziilor, jucând diferite roluri erotice.

Având parte de o experiență care vă va ajuta să vă cunoașteți reciproc mai bine din perspectivă erotică, a dorințelor ascunse, partenerele care au jucat un rol erotic mărturisesc că au ajuns să se cunoască pe ele însele mai bine, descoperindu-și alter-egoul sexual și scăpând definitiv de inhibiții. Nu mai sta pe gânduri și încearcă împreună cu partenera acest tip de masaj, cu siguranță nu veți avea nimic de pierdut.

 

Body massage

De îndată ce vei fi pregătit să te lași contopit de mângâieri, puterea ta și dragostea față de propria ta persoană se reactivează.

Experimentează sentimentul plăcerii prin atingerile tandre și senzuale de către corpul maseuzei.Punctele energetice ale corpului sunt stimulate în timpul acetui proces și se produce conexiunea între inimă și centrul energetic sexual.