Scroll Top

TOP Salon Masaj Erotic tantric Bucuresti

Tantric massage, masaj tantric, massage in bucharest city center, saloane de masaj, hotel tantric massage, tantric massage hotel, bucharest call girls, masaj tantric hotel

Saloane de masaj tantric din București

            Căutam să am parte de un masaj tantric în urmă cu ceva timp și am descoperit una din cele mai bune saloane de masaj erotic din București, Secret Massage. Totul a început pe când aveam un job ce presupunea mult stres și efort psihic; eram mai tot timpul obosit, iar această stare mă scotea din zona mea de confort. Presupun că vă întrebați de ce am ales masaj tantric. Ei bine, pentru mine reprezintă o modalitate unică de relaxare, o stare de spirit ce aduce cunoașterea de sine și nu neapărat pentru că se insista cu precădere asupra zonelor intime. Întotdeauna când mergeam la Secret Massage îmi alegeam cea mai frumoasă maseuză pentru a-mi oferi cea mai bună ședința de masaj tantric. Îmi plăcea totul aici, comparat cu celelalte saloane de masaj erotic din București. De la muzica ambientală, până la lumânările parfumate și lumina difuză ce creau o atmosferă relaxantă.

            De cum intram în încăpere mă cuprindea o stare de incitare pe care o simțeam din cap până-n picioare. Adoram faptul că maseuza nu aplica uleiul direct pe piele, ci pe palmele ei pentru a-l încălzi. Nu mă puteam plictisi niciodată, deoarece totul era diferit de fiecare dată. Mișcările erotice și intensitatea diferă întotdeauna. Savuram fiecare moment de masaj tantric din plin. Fiecare atingere erotică era din ce în ce mai lentă și liniștitoare. Mă simțeam împlinit și total eliberat la contactul mâinilor maseuzei cu pielea mea. Mă excita foarte tare când mă atingea atât de senzual cu vârful degetelor sau cu podul palmei, dar și aspectul provocator al maseuzei ce mă făcea să-mi creez mii de filme. În timpul ședinței de masaj tantric îmi plăcea să-i privesc corpul perfect, în special fixându-mi privirea asupra sânilor ei mari și alunecoși, atunci când folosea tehnici cât mai erotice pe întregul meu corp. Senzațiile erau atât de profunde și de puternice încât valuri de plăcere îmi inundau corpul. Îmi plăcea că nu aveam o erecție rapidă, ci abia după ce ajungeam în stadiul de relaxare totală, atât fizică, cât și psihică. Aceasta era cheia unui masaj tantric reușit.

            După ce plecam de la Secret Massage, mă simțeam cu totul altă persoană, simțeam transformări remarcabile asupra fizicului meu, a mentalității, a emoțiilor și nu numai. De aceea consider că Secret Massage este unul din cele mai bune saloane de masaj din București.

Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage