Scroll Top

Salon Masaj Prostatic Bucuresti Centru

Salon Masaj Prostatic

       Țigara asta am avut poftă să o fumez pe balansoarul din curte. Ador să privesc cerul și să fumez. Știu că mai e puțin și apari, așa că vreau să mă relaxez, să fiu pregătită pentru acest Masaj Prostatic. Trag cu putere ultimul fum și mă îndrept spre clădire. Nu apuc să fac prea mulți pași, când deodată simt pe spate mai multe picături reci. Ador ploile de vară, însă acum nu simt că e momentul potrivit pentru un dans în ploaie. Fug spre cameră și intru grăbită. Când o să ne întâlnim pentru acest Masaj Erotic Prostatic, vreau să fiu perfectă. Câteva minute în ploaie au fost suficiente cât să-mi ude hainele și părul. În timp ce-mi privesc corpul scăldat în picături de apă rece, aud ușa cum se deschide și te văd în oglindă intrând, gata de un Masaj Prostatic.

       Mă privești de la spate pentru câteva secunde, apoi te apropii. Nu te așteptai să mă găsești așa. Atât de sexy.. . Tricoul alb și larg pe care îl port, mi s-a lipit de corp. Formele mele voluptoase sunt îmbrățișate de materialul ud și fin. Corpul meu îți oferă deja garanția unui Masaj Prostatic de neuitat. Forma chiloțeilor mei minusculi e ușor de intuit, fesele proeminente ieșind și mai mult în evidență prin stratul transparent ce le acoperă. Îmi pui mâna pe șolduri și faci cunoștință cu sânii mei în oglindă. Sfârcurile întărite trădează senzația pe care o simt atunci când mă atingi și îmi vorbești în șoaptă. Mă simt udă, dar nu e doar ploaia de vină. 

       Începi să-ți plimbi mâinile pe mine, bucurându-te de senzația de răcoare pe care ți-o oferă hainele mele. Sunt geloasă. Vreau să te ating. Nu e corect să te bucuri doar tu de plăcere în acest Salon Masaj Prostatic din București. Mă întorc și încep să-ți sfâșii hainele ca o leoaică. Scap repede de cămașă, în timp ce tu renunți la pantaloni. Simt că și tu vrei să vezi aburi ieșind din trupurile noastre înfometate. 

       Covorul pufos ne este cel mai bun prieten. Încep să te sărut de la gât în jos. Buzele mele fierbinți și umede sunt urmate de câteva fire de păr ude, oferindu-ți un amalgam de senzații, în acest Masaj Prostatic. Pe măsură ce cobor, îți văd pielea transformându-se. Te gândești cât de departe voi ajunge. Din când în când, mă oprești pentru a-ți trece mâinile printre sânii mei, admirându-mi păsărica zemoasă. O linie fină lăsată pe tine mă dă de gol. Te vreau. 

       În sfârșit, ajung la partea mea preferată. Penisul tău erect așteaptă cuminte, pulsând ușor la fiecare atingere. Cu mâinile, încep să creionez forme circulare pe capul tău, umezindu-l cu ulei. Te privesc și ești transfigurat de plăcere. Știu că pot să-ți ofer mai mult. Din ochi, îmi ceri să te duc în al nouălea cer prin acest Masaj Prostatic, așa cum doar eu știu. 

       Te întorc și te pun în patru labe. Ador să te văd cum stai capră, privindu-ți fundul bombat. Îmi bag degetul mijlociu în gura și încep să-l sug senzual. După câteva secunde, îl scot atât de umed și cald. Degetul meu fin și lubrifiat îți întâlnește rapid anusul. Ți-l bag încet, până descopăr o altă dimensiune a ta. O perlă fermă și totuși moale așteaptă să fie dezmierdată în acest Masaj Prostatic

       Cu mult tact, încep să-mi mișc degetul sus-jos, stânga-dreapta, până când te aud că gemi. Cu mâna stângă îți prind în palmă mădularul erect și ți-l frec, srângând din când în când ușor la bază. Scrotul tău încrețit îmi mărturisește că valul cel mare de plăcere se apropie. În câteva secunde, tot corpul tău vibrează în spasme, eliberând un strigăt prelung și un jet generos de spermă. Tot ce apuci să-mi spui e că “a fost al naibii de bine”.

       Zâmbetul de pe chipul meu îți arată satisfacția pe care o am atunci când te port pe tărâmurile orgasmului profund în acest Salon Masaj Prostatic. 

Prostatic massage, masaj prostatic, prostatic massage saloon, salon masaj prostatic
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage