Scroll Top

Salon Masaj Erotic Gold Bucuresti

Masaj Gold

Bucharest girls hostess - girls in bucharest - fete bucurești, gold massage, masaj gold, hotel gold massage, hotel visit massage, masaj gold la hotel,erotic massage hostess

            Așteptam de mult momentul acesta. Să intru în camera de masaj alături de una dintre cele mai frumoase maseuze de la Secret Massage. Sau cel puțin așa o vedeam eu pe colega mea Diana. Eram un pic mai mult atrasă de ea și de multe ori mă gândeam la cum arătau mișcările ei atunci când era în acțiune. Îi spusesem despre fantezia mea de show erotic cu o altă fată clientului meu fidel căruia i-am sugerat ca la următoarea vizită la salonul Secret Massage să aleagă serviciul Masaj Gold. Mă excita ideea de a ajunge dezbrăcată în aceeași cameră cu cea mai frumoasă maseuză iar faptul că ea nu știa că la mijloc este un mic complot era și mai incitant. La tot acest peisaj se adăuga el. Clientul meu fidel cu care îmi făcea atât de mare plăcere să intru în masaj pentru că, pe lângă faptul că era foarte inteligent și simpatic arăta și foarte bine.
            Îmi plăcea ideea de Masaj Gold pentru că începea cu un striptease iar eu eram foarte curioasă să văd ce secrete ascunde colega mea Diana. Eram amândouă în fața lui, ne mișcam lasciv făcând mici schimburi de priviri și ne mișcam în cel mai senzual mod în care am fi putut scăpa încet de hainele de pe noi. Iar el era încântat de ce vedea. Citeam asta în privirea lui. Privire care într-un mod discret m-a invitat în brațele lui pentru a o admira împreună pe Diana. Îmi plăcea tot mai mult cum decurgea acest Masaj Gold. Amândoi o admiram pe Diana care era hotărâtă să ne excite pe amândoi cu cel mai senzual striptease. Adoram modul în care se mișca și cum, foarte discret, ne-a invitat să îi admirăm sânii perfecți. Știa că ne place ce vedem și își mângâia sânii invitându-ne parcă să o facem noi și știam că o voi face în acest Masaj Gold.
            Apoi ne-a arătat fundul ei perfect pe care îl sesizasem de fiecare dată când se nimerea să fim pe aceeași tură la Secret Massage. Era o siluetă perfect desenată în lumina caldă a camerei ce se unduia în cel mai incitant mod. Era excitant să o privesc iar pe dragul meu client ce mă ținea în brațe îl simțeam foarte excitat. Tocmai de aceea am decis că este momentul să trecem la următorul pas al acestui Masaj Gold. M-am ridicat din brațele lui și am privit-o pe Diana în ochi și am citit în privirea ei că mă aștepta. M-a întâmpinat cu un sărut pe care l-am simțit de pe gât până pe buze în timp ce mâinile ei îmi explorau tot corpul. Nu m-aș fi gândit niciodată că acest Masaj Gold mă va face să descopăr că și Diana avea o atracție pentru mine. Îmi plăcea din ce în ce mai mult. Iar explorarea corpurilor cu mâinile s-a transformat rapid într-o explorare a corpurilor prin săruturi.
            Dragul meu client era extrem de excitat. Aproape că uitasem de el în timpul acestui show erotic de care mă bucuram alături de Diana. Dar cu o privire aruncată spre el am înțeles că este momentul să îi oferim tot ce era mai bun din acest Masaj Gold. Ne-am urcat amândouă peste el și am continuat să ne sărutăm în timp ce îi mângâiam trupul perfect lucrat. Mâna mea și a Dianei erau acolo pe penisul lui și îl simțeam cât este de excitat. Făceam schimb de priviri și ne-am înțeles că voiam să-l chinuim foarte tare. Așa  joaca noastră erotică a continuat pentru a îi oferi cel mai frumos Masaj Gold. Mâinile lui ne explora fesele într-un mod intens până în momentul când am simțit cum mă strânge puternic de fund. Diana mi-a aruncat o privire plină de satisfacție pentru că și ea simțea la fel. Lui i se tăiase respirația și trăia un orgasm intens.
            Pentru că în final acesta era punctul culminat al acestui Masaj Gold. Fusese alegerea perfectă pentru a descoperi că una dintre cele mai frumoase maseuze de la Secret Massage avea o atracție pentru mine. A fost cadoul perfect pe care dragul meu client a putut să mi-l facă. Desigur, Diana nu a știut niciodată că a ajuns în cameră în acel moment datorită micului nostru complot. Dar asta nu l-a împiedicat pe dragul meu client ca la fiecare vizită efectuată la salonul Secret Massage să aleagă serviciul Masaj Gold. 

Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage