Scroll Top

Salon Masaj Erotic cu Dus Asistat Bucuresti Centru

Salon Masaj Erotic cu Duș Asistat

          Un masaj erotic cu dus asistat este ceva la care ma gandeam de multa vreme. De cum am intrat in salonul de masaj erotic  Secret Massage privirea mea era ațintită asupra unei brunete înalte care ma privea glonț.  Se oprește la un pas în fata mea, îmi prinde brațul și îmi cere sa o însoțesc. Bruneta începe sa se dezbrace, iar eu rămânând blocat, ma pierd printre gânduri; nu-mi puteam lua ochii de la ea.

          Era albă precum laptele, iar sânii ei erau superbi, cu sfârcuri micuțe și  rozalii. Sunetul apei îmi tulburase imaginea creată in minte. Eram pregatit pentru dusul asistat iar apoi urma masajul erotic.  Ne aflam sub jetul puternic de apa iar mâinile calde ale frumoasei maseuze îmi studiau  fiecare parte a corpului. Își plimba vârful degetelor de-a lungul corpului meu, ceea ce ma excita la culme.  Simt fiori in tot corpul, atingerile erotice ale maseuzei sunt ca focul pe pielea mea.

          Era cel mai frumos dus asistat. In scurt timp am încetat acest mic joc erotic pentru a merge în camera unde urma masajul erotic.  Mângâierile ei erotice ma umplu de dorința, ma fac sa visez, să-mi fac mii de filme in cap și printr-un gest delicat ii cobor mâna pe curbura fundului. Deși știu ca nu este posibil nimic mai mult si va fii doar masaj erotic, alături de ea îmi pot da frâu liber imaginației. Ma înnebuneau atingerile sale erotice, modul erotic in care îmi atingea penisul și faptul ca nu mai voiam sa ia mâna de acolo. Ma simteam de parca rabufnesc. Eram într-un moment de extaz din care cu greu mai putem iesi.

          Nu ma puteam gândi decât la faptul ca arată super bine și la cât de mult mi-aș dori sa fim in alt loc in acest moment. Dusul asistat fusese un pic rece dar acum fierbeam cu totul la contactul pielii mele cu mâinile ei senzuale ce executau diferite tehnici de masaj erotic. La o ultima atingere erotica am avut o ejaculare intensa care m-a făcut sa gem. Pur si simplu am simțit ca renasc, eram in culmea bucuriei.

          Nu m-am mai simțit niciodată atât de bine dupa un masaj erotic cu dus asistat și nu mai fusesem niciodată asa de excitat. Tocmai de aceea am ales sa vin la Secret Massage, cel mai bun salon de masaj erotic din București, pentru ca niciodată nu m-am simțit atât de bine și nu am trăit astfel de experiențe.

Erotic massage with assisted shower, salon masaj erotic cu duș asistat, masaj erotic cu dus asistat
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage