...
Scroll Top

Salon Masaj Erotic cu Ceara Bucuresti – SUNĂ ACUM!

      A venit iarăși ziua aia fierbinte în care uiți de tine și mă lași pe mine să-ți reamintesc cine ești, să te redescopăr. Astăzi va fi fierbinte și la propriu și la figurat, căci ți-am pregătit cel mai obraznic scenariu de până acum. Vom sfida împreună temperatura de afară și vom simți plăcerea fiorilor la intensitate maximă în timpul acestui Masaj erotic cu ceară.

      Am profitat de mica ta întârziere ca să te pedepsesc un pic. E pretextul perfect pentru a te aduce în lumea mea, pentru a ne dedica unui joc murdar, dar atât de plăcut. Nu de mult mi-ai spus că sunt plăcerea ta vinovată și că orice ai face, te gândești la ce aș face eu…cu corpul tău în acest salon masaj erotic cu ceară.

      Mi-am pus halatul meu preferat de satin negru și te aștept picior peste  picior, cu un pahar de vin, în fața ușii. Intri grăbit și îți pot citi în privire extazul și curiozitatea. 

      În câteva cuvinte îți spun să te dezbraci, în timp ce eu te privesc atent. Astăzi ești receptiv și vrei să-mi faci pe plac. Mă cunoști. Îmi simți energia din priviri și știi că nu o să scapi nepedepsit pentru că m-ai lăsat să aștept la  masaj erotic cu ceară București.

      Când ai reușit să renunți și la boxeri, îmi lovesc privirea de bărbăția ta întărită. Penisul arcuit și gros croiește un drum păcătos spre abdomenul tău sculptat. Instinctul mă face să sar pe tine și să te ating peste tot, însă orgoliul îmi amintește de momentul pe care ți l-am pregătit în acest Salon Masaj Erotic cu Ceară. 

      Sorb ultima înghițitură de vin și cu un gest scurt te împing pe pat. Ești dezarmat, cazi la picioarele mele. Scot de la spate o pereche de cătușe din piele și îți leg mâinile de grilajul patului. Crezi că este o glumă, dar apoi îmi vezi sclipirea din ochi și îți dai seama că asta îmi face plăcere. Totuși, începi să te zbați energic sub mine atunci când mă unduiesc lasciv deasupra corpului tău, fără ca tu să mă poți atinge în timpul acestui Masaj erotic cu ceară. Din când în când mă apropii cu sfârcurile de gura ta și te las să le lingi, ba chiar să le sugi…în timp ce simt cum penisul ți se întărește și mai tare între picioarele mele.

      Acum că ți-am trezit simțurile, e momentul să ducem aceste trăiri la un alt nivel. Mă întorc pe o parte și iau în mâini o lumânare roșie, cu parfum de mosc și încep să o privesc. Ceara lichidă din jurul focului îmi dă idei. Întind gâtul pe spate și îmi torn încet, de sus, câteva picături de ceară pe sânii rotunzi. Lacrimi roșii mi se preling până pe clitoris, făcându-mă să gem ușor. Mă privești fascinat și mă implori din ochi să te includ în jocul meu diavolesc din cadrul acestui Masaj erotic cu ceară..

      Te ling prelung pe gât apoi îți torn puțină ceară pe claviculă. Îmi zâmbești ca un complice și mă îndemni să continui. Îți învălui abdomenul într-o peliculă roșie, ceara cuibărindu-se printre formele lăsate de mușchii tăi încordați.

      Te observ că ești excitat la maxim și vreau să mergem până la capăt, să te duc pe culmile plăcerii la finalul acestui Masaj erotic cu ceară.

      Îți iau penisul în mână și după câteva mișcări energice, las câteva picături de ceară să se prelingă pe lungimea mădularului gros.

      Un val de căldură ne cuprinde pe amândoi și în curând îmi simt corpul plin de laptele tău cald și catifelat. Am simțit împreună intensitatea acestui moment .. sperând să nu rămână unica amintire despre Masaj erotic cu ceară  București.

Salon Masaj Erotic cu Ceară București

Erotic wax play massage saloon, erotic wax play massage bucharest, salon masaj erotic cu ceară bucurești
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage