Scroll Top

Salon Masaj Erotic Complet cu finalizare Bucuresti

              Iată că a sosit și cel mai bun prieten al meu, Christian, pentru un masaj erotic complet la Secret Massage, cel mai bun salon de masaj erotic din București. Știam că frecventează saloane de acest gen, fapt pentru care i-am propus să vină la salonul unde lucrez eu. I-am oferit o îmbrățișare puternică, după care l-am luat de mână și l-am condus în camera unde va simți cu adevărat ce înseamnă un masaj erotic complet.
              Pentru început l-am introdus în acea atmosferă, oferindu-i un masaj de relaxare pentru a-și destinde fiecare mușchi în parte și pentru a se pregăti pentru cel mai bun masaj erotic complet. Apoi s-a întors pe spate, cu mâinile sub cap și a închis ochii în timp ce eu am fost să iau uleiul. I-am masat fiecare parte a corpului, dar m-am axat în special pe penisul lui pe care îl știam de ceva timp. Îmi plăcea să-i ating penisul, să îmi trec degetele peste el și să-i arat ce înseamnă un masaj erotic complet făcut de mine la Secret Massage. După ce l-am uns cu ulei pe întreg corpul eram pregătită pentru contactul dintre corpurile noastre înfierbântate. Mi-am lipit sânii de pieptul lui bine lucrat și am început să alunec pe corpul lui. Îi puteam citi atât pe buze, cât și în ochi, dorința puternică pe care o avea, deși era conștient de faptul că nu este posibil.              Mă excita ideea de a îi oferi un masaj erotic complet. Sfârcurile mele erau întărite, ceea ce-l determina să mă atingă pe ele într-un mod subtil. Atingerile pe care le fac într-un masaj erotic complet îl înnebuneau. Știam exact ceea ce îi place și știam cum să-l fac mulțumit de acest masaj erotic complet. Când i-am atins pentru ultima dată penisul, a avut o erecție puternică. L-am auzit cum geme și cum a răsuflat ușurat, de parcă ar fi scăpat de cea mai mare grijă pe care o avea.  Cât el a fost la duș, eu m-am pregătit pentru următoarea parte din acest masaj erotic complet.  S-a întors de la duș foarte fericit, cu un prosop în jurul taliei, acela fiind singurul care-i acoperea penisul care părea deja pregătit pentru partea a doua de masaj erotic complet.
              I-am luat prosopul ce-l acoperea și l-am împins ușor pe pat; nu mai era nevoie de masaj pentru relaxare, era mai relaxat decât se putea. L-am uns din nou cu ulei, de data asta am ales o altă aromă, după care m-am uns și eu. Voiam ca totul să alunece fără pic de efort. Se uita foarte atent la mine atunci când îmi atingeam corpul, când îmi mângâiam sânii și fesele și mă studia de parcă era prima dată când mă văzuse. Dar era prima dată când îi ofeream un masaj erotic complet la Secret Massage. Era deja excitat și știu unde-i zbura gândul, era rupt de realitate. Când am început să alunec de jos în sus pe el i-am observat rânjetul subtil; știam că simte numai plăcere. Se uita fix în ochii mei, se lăsa pierdut prin imaginație și o mâna îi aluneca pe coapsa mea. Știam că mă vrea. Când i-am atins penisul cu degetele mele lungi l-am simțit tremurând și i-am văzut picioarele încordate; nu a fost nevoie să mă anunțe. L-am ajutat să aibă o altă erecție ce părea că l-a eliberat de tot; era atât de ușurat, dar totodată și puțin extenuat de la acest masaj erotic complet.

După această experiență, Christian a continuat să vină aici, la Secret Massage și a aprobat faptul că este cel mai bun salon de masaj erotic din București. Mi-a povestit cât de mult i-a plăcut masajul erotic complet și a ales să-l mai experimenteze și cu alte fete, deoarece aici, la salonul de masaj erotic Secret Massage, găsește cele mai frumoase și pasionale maseuze.

salon masaj erotic complet
cu finalizare

Masaj erotic complet, nightlife in bucharest, full erotic massage, full hotel erotic massage, full erotic hotel massage, masaj full erotic la hotel, masaj erotic full la hotel
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage