Scroll Top

Salon Masaj Erotic cu finalizare Bucuresti

“Salon masaj erotic” sau “masaj cu finalizare” sunt termene auzite de mulți dintre voi, însă nu știți exact ce înseamnă. Marea majoritate a oamenilor se gândesc la alte lucruri, însă nu este chiar așa. Astăzi vă vom povesti câteva lucruri de baza despre ce înseamnă aceste detalii erotice. Detalii care sa vă răspundă la multe dintre întrebările pe care le aveți, și poate că, în viitor, nu vă mai fi așa un subiect tabu ca astăzi.

Să începem cu începutul. Așadar să definim ce înseamnă și cum se face, ce implică și care sunt scopurile. Reprezintă un set de mișcări care aduc relaxarea corpului. Desigur că acesta este de mai multe feluri. Cuvântul provine din franceză: „massaje”, cuvânt care înseamnă „fricțiune, frământare”. Astfel că, masajul erotic reprezintă frământarea pielii, mușchilor sau tegumentelor. Există mai multe tehnici de masaj erotic, dar nu vom intra în aceste detalii.

Principalul scop al unui masaj erotic îl reprezintă relaxarea sau efectul terapeutic. Acesta este utilizat în majoritatea instituțiilor medicale specializate pe această nișă, în saloanele de înfrumusețare, acasă, sau în saloanele specializate în masaj cu finalizare, despre care vă vom povesti astăzi.

Când spui masaj erotic te gândești la un tip de experiență intimă, puțin mai specială față de celelalte. Acesta implică și comunicarea. Masajul erotic presupune atât folosirea mâinilor cât și a corpului pentru a stimula simțul tactil și mai ales pentru a crea senzații de neuitat. Acest tip de masaj are nenumărate beneficii. Efectele acestuia „lovesc” atât asupra sănătății corpului și a minții, cât și a relaxării lor. Adică, are beneficii asupra stimulării fluxului sangvin. Datorită acestui lucru, creierul va deveni „fericit”, iar persoana care are parte de o astfel de plăcere, nu doar că va fi mai relaxat, ci va fi și mult mai energic.

Istoria masajului erotic este foarte lungă. Aceasta începe încă din Antichitate. Din cele mai vechi timpuri, oamenii își dezmiardă corpurile cu acest tip de masaj cu finalizare. Cu ajutorul diferitelor plante, sau a diferitelor uleiuri extrase din plante, oamenii își ofereau mici momente de plăcere. Existând de atât de mult timp și oamenii se bucurau de acesta fără nicio reținere, de ce nu ne putem bucura și noi acum de un salon erotic de calitate precum Secret Massage.

salon masaj erotic

masaj cu finalizare

Bucharest erotic massage, erotic massage in bucharest, masaj cu finalizare, salon masaj erotic, outcall hotel erotic massage, masaj la hotel
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage