...
Scroll Top

Salon Masaj Erotic cu Frisca Bucuresti Centru

Salon Masaj Erotic cu Frișcă

        Ai ajuns obosit astăzi. O zi grea la birou te-a făcut să ți se facă dor de mine mai repede. Te aștept să ieși din duș, în timp ce-mi fac planul pentru acestă experineţă. Ne cunoaștem de ceva timp și deja știu cum să-ți readuc zâmbetul pe buze și cum să-ți pun sângele în mișcare. Uneori cred că îți ridic pulsul chiar la cote maxime. De fapt, asta știu să fac cel mai bine. Să te înnebunesc, să te întorc pe dos. Și acest lucru este și mai ușor atunci când corpul meu perfect visează la al tău. 

        Ce poate fi mai revigorant decât un duș rece, urmat de un trup fierbinte, ce e scăldat în parfumul celor mai afrodisiace arome?  Îți cunosc gusturile pentru acest masaj erotic cu frișcă. Știu că nu poți rezista tentației trupului meu. Sâni rotunzi și fermi, sfârcuri mici și roșii, abdomen încordat pe care se pot zări urmele coastelor…cam ăsta e tabloul care te încinge. Când privirea se duce mai jos spre labiile mele perfecte, netede și apetisante, deja îți simți mădularul cum urcă, îmbătat de dorință. Căpșunica coaptă dintre picioarele mele promite a fi cel mai dulce desert pe care l-ai încercat vreodată.

        Sunt întinsă pe pat și mă joc cu degetele mele de pianist pe corp, apăsând ușor pe sfârcuri. Din când în când, mă opresc pentru a-mi trece degetele lungi printre picioare, înfierbântându-mă. Tu stai de câteva minute în ușă și mă analizezi în timpul acestui masaj erotic cu frișcă. Nu te-am observat. Îți place să mă privești pe ascuns, când sunt goală și mă joc singură cu corpul meu. Muzica trupului meu te cheamă și îți trezește toate simțurile. Bărbatul din tine vibrează la vederea mea, corpul tău își cere drepturile.  

        Te zăresc excitat și mă intimidez. Penisul tău gros, roșu și arcuit mă face să tresar. Corpul meu se destinde sub privirile tale. Simt cum fiecare celulă din mine mă roagă să te ating, să te gust. Te așezi în pat lângă mine și îmi spui că vrei ceva dulce. Îți place să fii surprins așa că închizi ochii și aștepți continuarea acestui masaj erotic cu frișcă. Fără să stau pe gânduri mă apropii de tine și îți bag sfârcul meu întărit în gură. Începi  să-l sugi flămând, ca și cum e prima oară când îl atingi. Mă muști ușor și gem prelung. Deschizi ochii și începi să-mi frămânți șoldurile apetisante. 

        Mâinile tale puternice mă fac să par firavă. Însă tu știi că esențele tari se țin în sticluțe mici. Cobor spre abdomenul tău și când credeai că sunt gata să-ți ating mădularul gros pe trupul meu, mă opresc. Vreau să te țin pe jar în acest Salon Masaj Erotic cu Frișcă. Un tub de frișcă cremoasă așteaptă să fie eliberat pe trupurile noastre. Cu mișcări lente, pun presiune pe recipientul gros și o spumă albă ne inundă trupurile. Zonele noastre intime sunt învelite acum într-un nor dulce.

        Limba mea flexibilă pictează forme sexy pe pielea ta bronzată ce intră în contrast cu crema de lapte fin. Mă privești hipnotizat și te bucuri că ai ales să vii astăzi la masaj erotic cu frișcă București. Frișca îmi alunecă tot mai mult pe corp, reliefându-mi formele ce par acum sculptate în marmură albă. Arăt ca o zeiță peste trupul tău, dansând printre arome dulci și parfumate, moment în care mă oprești și mă lipești de penisul tău erect. 

        Te privesc în ochi și încep să-ți masez scrotul cu buzele, umezind totul cu limba. Mâinile mele se plimbă pe abdomenul tău perfect. Priveliștea pe care o ai te trimite spre o altă dimensiune. Spatele arcuit ce-mi scoate în evidență fundul bombat te invită să-mi arăți cât de frumoasă poate fi experiența unui masaj erotic cu frișcă.

        Îți privesc picioarele încordate și înțeleg că modul meu de a te relaxa va da roade și de această dată. Cu o mână în părul meu și cu o alta pe sâni, îți dai voie să simți plăcerea absolută și mă învălui cu o ploaie de stropi albi. Sperma ta întinsă pe corpul meu fierbinte mă face să zâmbesc satisfăcută. Ți-am arătat și de această dată de ce sunt capabilă.

        Mă plesnești ușor peste fund drept mulțumire și îmi zâmbești șarmant. Ziua asta s-a terminat extrem de bine pentru amândoi la salon masaj erotic cu frișcă. Rămânem cu gândul la acest desert dulce și ne hotărâm să ne bucurăm de el și mâine.

Whipped cream erotic massage, whipped cream erotic massage saloon, salon masaj erotic cu frișcă
Secret Massage
Secret Massage
Secret Massage