Salon masaj erotic suedez bucuresti

Masaj Erotic Suedez: Povestea unei experiente unice

Era o frumoasă după-amiază de august iar eu eram pregătită pentru un Masaj Erotic Suedez la Secret Massage. Eram îmbrăcată într-un halat roșu din mătase foarte fină cu dragoni aurii cusuți pe el. Aveam lânga mine mai multe uleiuri parfumate. Camera era plină de trandafiri și orhidee și pe fundal ghiceai o muzică relaxantă.

Apoi s-a auzit ușa. A intrat EL. Venise pentru un Masaj Erotic Suedez programat. Era un bărbat frumos, între două vârste, brunet, înalt; dar ce m-a atras la el cel mai mult era că nu zâmbea. Era foarte serios. M-am gândit că aș vrea să zâmbească pentru mine. Poate dacă îi voi oferi cea mai bună experiență din viața lui îmi va zâmbi! M-am așezat lânga el și i-am oferit niște ceai negru cu lamâie și scorțișoară. A luat un pic apoi m-a rugat să încep.

I-am înlaturat halatul și am descoperit un corp masculin care m-a atras imediat. Avea mușchii foarte bine conturați și pielea fină iar când am început să îl ating cu degetele pe spate cu ulei de migdale, el a început să geamă ușor. Adora acest salon masaj suedez. Muzica din fundal se învârtea în capul meu căci eu deja începeam să mă îndrăgostesc de trupul acela de lângă mine și de misterul bărbatului pe care îl atingeam atât de intim. Am lăsat la o parte inhibițiile și mi-am scos și eu totul de pe mine. Am aruncat pe jos halatul și lenjeria mea roșie din dantelă.

Am luat apoi în mâini niște crema de corp de vanilie cu care m-am uns pe sânii mei generoși și apoi pe tot corpul și apoi m-am așezat călare pe spatele lui superb de zeu grec, ca să încep ca la carte. În timp ce îl masam pe umeri, mă atingeam cu sânii de spatele lui și îl mușcam ușor de loburile urechilor. El gemea tot mai tare. Am continuat tot mai jos. I-am masat fesele tari, superbe, masculine. Era totul extrem de dulce și de reconfortant! Mă îndragostisem deja dar am continuat acest Masaj Erotic Suedez.

Am simțit că mă umezesc jos iar sânii mei au început să se întărească tot mai tare. Nu mai ștu cât au durat acele momente căci am pierdut noțiunea timpului în acel extaz.S-a întors dintr-o dată și m-a rugat să continui în altă poziție. S-a răsucit pe spate și i-am văzut pieptul bronzat și viril, căptușit cu păr moale. M-am uitat în jos și atunci am văzut și cea mai mare erecție din viața mea. I-am atins cu unghiile mele lungi și roșii pieptul lui bărbătesc și apoi i-am sărutat sfârcurile în timp ce el gemea tot mai mult.

Am gemut și eu în timp ce simțeam că mă ud toată, și apoi m-am așezat pe el. Îi ofeream această cum puteam eu mai bine. De data asta coapsele mele bronzate îi atingeau abdomenul lui bine tonifiat.Simțeam o tensiune fără putință de exprimat. Avea cel mai frumos penis pe care l-am văzut vreodată. Simțeam cum ajung în altă lume și am început să-mi mișc abdomenul pe penisul lui. Amândoi ne mișcam! Într-un tandem mirific care îmi excita fiecare celulă din corp. Iar și iar!!!

Totul era sublim: muzica, lumânarile parfumate din cameră, corpurile noastre care se atingeau într-un ritm perfect, ancestral. Urma momentul culminant pe care îl astepta de cand a intrat in acest Salon Masaj Erotic Suedez. Am început să cobor pe corpul lui și simțeam cum penisul lui zvâcnește între sânii mei. M-a luat de o mâna și a început să îmi sugă degetele în timp ce eu îmi plimbam sfârcurile peste penisul lui tare.

Am simțit cum respirația lui devine tot mai rapidă și atunci i-am cuprins penisul între sâni și am continuat să mă mișc din ce în ce mai intens. Am simțit că va veni acel moment când va ejacula. În acel moment m-a apucat de păr și privirea mea s-a fixat asupra penisului lui. O ploaie imensă de parfumuri și de senzații au urmat. Am închis ochii, fericită! Simțeam penisul lui cum aruncă jeturi puternice între sânii mei și adoram să simt cum penisul lui alunecă plin de spermă pe sânii mei.

I-am cuprins penisul cu mâna și îl masam ritmat în timp ce el continua să arunce jeturi calde ce se scurgeau pe mâna mea. În același timp sperma lui caldă începuse să se prelingă pe sânii mei, în jos, până pe abdomen. Iar el tremura de plăcerea acestui Masaj Erotic Suedez. Am continuat să mă joc cu penisul lui câteva minute timp în care îl admiram cum savurează acest moment. Nu m-am putut abține și cu cealaltă mână îmi masam ușor clitorisul ud în timp ce priveam penisul lui umed.

Era acel moment de plăcere maximă ce nu ai vrea să se mai termine niciodată. Clientul meu era satisfăcut și mulțumit și în curând urma să plece. Asta nu înainte de a îmi spune că abia așteaptă să ne revedem pentru o nouă ședința de masaj.