Masaj Erotic la Hotel, la pachet și o surpriză

masaj erotic la hotel

Auzeam că în recepţie suna telefonul pentru diverse programări şi la un moment dat una dintre discuţii mi-a atras atenţia. Am bănuit imediat că trebuie să fie vorba despre un masaj erotic la hotel. Părea o zi obişnuită. Eram la job şi mă distram alături de colegele mele, cele mai frumoase maseuze de la Secret Massage.

Iar bănuiala mea a venit la pachet cu o surpriză. După ce a analizat mai multe poze cu cele mai frumoase maseuze, chiar şi de la alte saloane de masaj, clientul misterios m-a ales pe mine. M-am bucurat pentru că aveam nevoie de un astfel de serviciu de outcall massage care era o bună ocazie de evadare.

Mi-am pregătit cea mai sexy ţinută şi în scurt timp eram în drum spre hotelul de 5 stele curioasă să aflu cine este acest client misterios care îşi dorea acest masaj erotic în camera de hotel. Întotdeauna este ceva interesant la aceşti bărbaţi care apelează servicii de outcall massage. Sunt genul de bărbaţi misterioşi, discreţi şi foarte rafinați, iar asta mă întărâtă de fiecare dată.

Şi iată-l în faţa mea cum îmi deschide uşa cu un zâmbet larg. Nu numai că părea, dar chiar era genul de bărbat din descrierea de mai sus. Arăta şi foarte bine. Desigur m-a aşteptat cu un pahar de vin pe care l-am savurat împreună povestind despre diverse nimicuri. Dar toate astea m-au făcut să fiu curioasă despre el şi să văd cum va reacţiona când am să-i ofer cel mai bun serviciu de masaj erotic la hotel de care a avut parte până acum.

M-am convins că avea un corp bine lucrat când a renunţat la halat şi s-a întins pe pat pentru a îi oferi un relaxing massage cum numai eu ştiam să îl fac. Simţeam că adoră momentul, însă eu aşteptam să trecem la partea mult mai interesantă din acest serviciu de masaj erotic în cameră. Mai exact parte de body to body massage. S-a întors cu faţa în sus şi îi simţeam fiecare pătrăţel de pe abdomen cum mă atingea pe sâni.

Adoram această senzaţie şi în niciun caz nu vroiam să aibă un happy ending atât de devreme. Vroiam sa îl chinui mult şi ştiam că şi lui îi place asta din modul în care îi simţeam respiraţia. Acest masaj erotic la hotel a devenit şi mai interesant când penisul lui tare, cuprins între sânii mei, pur și simplu a explodat iar clientul meu misterios era în extaz.

Iar extazul lui a fost unul dintre cele mai lungi pe care le văzusem până atunci, ceea ce nu putea decât să mă bucure că îî oferisem un astfel de happy ending massage. Ieşisem din duş şi mă pregăteam de plecare acompaniată de o discuţie plăcută şi de imaginea unui bărbat pe deplin satisfăcut încă întins pe pat incapabil să facă vreo mişcare.

Era imaginea ce îmi plăcea cel mai mult. Imaginea clientului meu misterios care savurase cel mai bun serviciu de masaj erotic în camera de hotel oferit de Secret Massage, cel mai bun salon din Bucureşti.

Secret Massage
Secret Massage
error: Alert: secret-massage.ro is protected!