We vibe Hotel Massage

We vibe massage, Masaj We Vibe, We Vibe Hotel Outcall Massage, We vibe Hotel Massage

                Acum câteva zile a sunat la Secret Massage clientul meu preferat și a spus că ar vrea să îi fac un masaj outcall la hotelul unde era cazat. Obişnuia să mă cheme la el la hotel ori de câte ori avea drum prin Bucureşti. De data asta însă am fost plăcut surprinsă să văd că a ales un serviciu de masaj pe care nu îl mai alesese până acum. Era vorba despre un We Vibe Hotel Massage. Am plecat spre hotelul de 5 stele unde era cazat şi după un duș fierbinte eram mai dornică de distracții decât aş fi fost vreodată. Mă dezbrăcasem în faţa lui ceea ce l-a întărâtat mai mult. Iar eu așteptam ca joaca să înceapă dintr-un moment în altul. Privirea lui era ațintită asupra mea, îmi studia întreg corpul, iar zâmbetul lui mă îndemna să-mi imaginez ceea ce urmează. Mi-am introdus vibratorul în mine, m-am aşezat confortabil pe pat şi îl priveam cum apucase telecomanda de la vibrator. Ora de We Vibe Hotel Massage începea.

                Faptul că nu știam ce intenții avea și că el controlează vibraţiile cu ajutorul telecomenzii erau detaliile care mă excitau foarte tare. El avea întregul control asupra mea, ceea ce îmi plăcea foarte mult. Gemetele mele de plăcere răsunau în întreaga încăpere, iar mâinile mi se plimbau pe întreg corpul. Acest We Vibe Hotel  Massage mă făcea să îmi trec vârful degetelor pe întreg corpul după care una dintre mâini am oprit-o în zona vaginului, iar cu cealaltă îmi masam sânii.  Eram mai excitată ca niciodată. Partea cea mai interesantă era că ședința de We Vibe Hotel Massage era abia la început.

                Mă simţeam atât de exictată încât mi-am băgat două degete în gură. Îmi treceam limba peste ele și îi admiram corpul lui Mike. Eram nerăbdătoare ca acest We Vibe Hotel Massage să treacă la etapa următoare.  Îmi doream să îl ating, să-i simt pielea și să-l înnebunesc cu atingerile mele. Îl priveam şi observam că era foarte excitat și voia să îmi provoace un orgasm puternic. Vibraţiile erau tot mai intense şi începusem să gem din ce în ce mai tare. Am simţit că nu mai pot ţine ochii deschişi, vedeam multe steluţe iar spatele mi s-a arcuit și asta pentru că am avut într-adevăr un orgasm puternic.

                Acum venise rândul meu să mă joc. Pentru că acest We Vibe Hotel Massage continua. Tremuram încă de la orgamsul avut când m-am îndreptat spre el. Eram pregătită să-i ofer cel mai bun masaj erotic pe care l-a primit vreodată. De fiecare dată când îl atingeam îi simțeam respirația și îi puteam citi în ochi dorința puternică de a mă avea. Îmi plăcea foarte tare să-i ating corpul care părea sculptat. Arăta atât de bine și chiar mă făcea să-l doresc. Fiecare atingere erotică îl înnebunea. Era foarte excitat şi începuse să geamă. Din când în când își mai închidea ochii și se lăsa purtat de imaginație.

                Am simţit că vrea ca eu să fac parte din filmul lui. Iar acest We Vibe Hotel Massage era cel mai bun film. Îl priveam fix în ochi, i-am zărit acea sclipire și am știut ce urmează. A avut o ejaculare care m-a făcut mândră. Am putut vedea fericirea ce i se citea pe chip. 

                Îmi plăcea faptul că mâna mea era plină de spermă și simţeam cum mi se prelinge pe braț. Era foarte fierbinte, exact cum era și corpul lui. Pentru mine a fost o şedinţă de We Vibe Hotel Massage pe care nu o voi uitat prea curând. De asemenea, este un pachet ce poate fi întâlnit doar în serviciile de masaj erotic oferit de salonul Secret Massage din Bucureşti.

error: Content is protected !!