Masaj VIP la Hotel

VIP Massage, Masaj VIP, Salon Masaj VIP, VIP Massage Parlour, Hotel VIP Massage, outcall erotic massage, Masaj VIP la Hotel

             De ziua mea vreau să vin în Bucureşti şi să o fac lată. Aşa sunase mesajul transmis de cel de la telefon când a sunat la Secret Massage şi a spus că îşi doreşte un Masaj VIP la Hotel. Era alegerea făcută după ce recepţionera îi enumerase o listă mai lungă de servicii de masaj outcall.  Era un client pe care nu îl mai văzusem. Spusese doar că era în căutarea unui salon de top din Bucureşti şi un prieten îi recomandase să vină la noi. Chiar dacă nu ştiam mai nimic despre gusturile lui în materie de servicii erotice eram sigură că pentru a se simţi răsfăţat la maxim cu ocazia unei astfel de aniversări,  pachetul Masaj VIP la Hotel era alegerea perfectă. 

             Marea mea necunoscută era legată de preferințele lui în materie de femei. Asta pentru că în discuţia telefonică m-a ales pe mine doar pentru că i-a plăcut numele meu. Şi iată-mă în camera de hotel faţă în faţă cu un bărbat între două vârste, elegant, carismatic şi care chiar arăta foarte bine. Mi-am dat seama şi că avea gusturi bune în ceea ce priveşte femeile. Desigur asta pentru că a decis să mă aleagă pe mine doar după nume. Am spus asta pentru că am vrut să las un pic modestia la o parte. Cu siguranţă însă, orice fată ar fi ales, gusturile lui în materie de femei ar fi rămas la fel de bune pentru că la Secret Massage sunt cele mai frumoase maseuze pe care le putea întâlni în saloanele din Bucureşti. Serviciul de Masaj VIP la Hotel înseamna să fim două fete iar alegerea lui a fost una surprinzătoare. M-a lăsat pe mine să aleg cu ce fată doresc sa îl vizitez.

             Fără nicio secundă de gândire am ales ca partenera mea să fie Anda, o bună prietenă pe care o ştiam de mult şi cu care mai intrasem de multe ori în masaj. Aveam pe noi cele mai sexy ţinute şi abia aşteptam să îi oferim sărbătoritului nostru cel mai frumos serviciu de Masaj VIP la Hotel. Sărbătoritul nostru începea să fie în extaz iar numărul meu de striptease s-a transformat într-un show erotic lesbi în care am apucat să-i dau jos lenjeria Andei pentru a o putea simţi pe de-a întregul. Corpul Andei arăta superb, cu cei mai frumoși sâni, un fund foarte bine conturat ce se continua cu picioare interminabile Se mişca încet oferind cel mai senzual număr de stripteaze pe care îl văzusem până atunci.Era doar începutul acestui Masaj VIP la Hotel şi deja scosese din Anda cea mai erotică latură a ei şi îi simţeam peste tot mâinile care mă explorau centimetru cu centimetru. Mă atingea cu  poftă şi simţeam cum îmi prindea fesele în mâini şi mă săruta cu pasiune pe tot corpul. 

             Acest Masaj VIP la Hotel era clar şi un cadou pentru noi. Ne simţeam foarte bine, ne făceam de cap aşa cum nu ne gândisem că o vom face vreodată. Asta i-a plăcut mult şi sărbătoritul nostru care era foarte excitat de show-ul lesbi pe care îl ofeream. Am decis să ne apropiem cât mai mult de el şi ne-am aşezat într-un 69. În acest fel îi puteam oferi imaginea perfectă a unui show erotic cu vibratirul făcut între noi două.  Felul în care Anda se juca cu vibratorul în mine mă înnebunea şi o simţeam şi eu la fel de excitată. Acest Masaj VIP la hotel a continuat cu multă joacă între noi două până în momentul în care am ajuns în acelaşi timp să avem orgasm lung şi foarte intens.

             Plăcerea era maximă şi amândouă eram gata să îî oferim sărbătoritului nostru ce este mai plăcut din acest Masaj VIP la Hotel. Şi anume, cel mai senzual şi erotic masaj cu finalizare prin tehnici de masaj. Corpul lui ne aparţinea şi era locul nostru de joacă. Teritoriu din care ambele sperăm să obținem cât mai mult. În final am obţinut un sărbătorit pe deplin satisfăcut de un orgasm prelungit care ne-a udat din plin trupurile pline de ulei. Acest Masaj VIP la Hotel a fost o reuşită, lucru confirmat de sărbătoritul nostru care a decis să aibă o astfel de aniversare săptămânală, cu cele mai bune servicii de outcall masaj oferite de Secret Massage.

error: Content is protected !!