Masaj Premium la Hotel

Masaj Premium, Premium Massage, Hotel Premium Massage, Masaj Premium la Hotel

              Am tresărit când am auzit că sunase la Secret Massage şi a cerut să îi fac o vizită la hotel. Era chiar el. Clientul meu fidel pe care îl adoram. Un bărbat finuţ, mirosea frumos şi era genul cu care orice fată şi-ar fi dorit să îl aibă de client.  Însă de la început el mă alesese pe mine. Mă simțeam chiar norocoasă pentru că puteam să îl cunosc în acest mod. Îmi promisese la ultima noastră întâlnire când vizitase salonul de masaj erotic Secret Massage că la următoare vizită a lui în Bucureşti îmi va face o surpriză. Şi acum mi-am dat seama ce surpriză mi-a pregătit. A ales să îi fac eu o vizită unde era cazat pentru a îi face un Masaj Premium la Hotel. Acest tip de masaj era o provocare pentru mine cu atât mai mult cu cât urma să îl fac în intimitatea oferită de camera unui hotel de 5 stele din București. Simţeam că eram pregătită să îi ofer o experiență pe care să nu o uite prea curând. 

              Am ajuns în camera lui şi l-am găsit relaxat, proaspăt ieşit de la duş, cu o piele frumos bronzată, umedă şi încă plină de stropi de apă ce îl făceau să arate foarte sexy. Privirea lui era intensă şi mă făcea să mă simt nerăbdătoare să-i ofer acest Masaj Premium la Hotel. Privirea lui era intensă iar eu eram pregătită să încep cu un striptease cu care chiar voiam să îl întărât foarte tare. Mișcările mele erau lascive în timp ce îmi coboram uşor rochiţa de pe umăr şi îl priveam în ochi. Îl simţeam incitat şi știam că îi place ce vede. Privirea lui îmi explora tot corpul. Iar pe măsură ce privirea lui cobora am lăsat şi eu hainele să coboare de pe mine. Aveam sfârcurile tari şi mi le mângâiam uşor. Era atent la fiecare mişcare a mea. Mâinile îmi alunecau în jos şi odată cu ele a coborât şi lenjeria mea. Îi auzeam răsuflarea care parcă mă chema să ajung lângă el. 

              Acest Masaj Premium la Hotel se anunţa foarte interesant. Jucăria mea preferată era lângă mine şi eram pregătită să îi ofer cel mai incendiar show erotic cu vibratorul. Simţeam vibraţia în mine în timp ce mă mângâiam pasional plină de dorinţă. Iar în ochii lui simțeam aceeaşi dorinţă. Însă eu sunt o fată căreia îi place joaca şi nu voiam să cedez atât de repede  Îmi doream să îl las să aştepte cât mai mult. Astfel, acest Masaj Premium la Hotel devenea mult mai incitant. Defapt şi el alesese acest pachet pentru că şi lui îi plăcea să mă tachineze. Am continuat show-ul cu vibratorul şi m-am apropiat mai mult de el să simtă cât sunt de excitată. Ştiam că şi el este. Îl simţeam. Şi-a tras prosopul deoparte şi l-am văzut aşa de excitat cum nu îl mai văzusem până acum. 

              Era momentul să îi ofer cea mai erotică parte din acest serviciu de Masaj Premium la Hotel. A urmat un body to body care m-a făcut să îi simt pe sâni penisul atât de tare cum nu îl mai simţisem. Am continuat să alunec cu sânii pe tot corpul lui bine definit, simţindu-i fiecare formă în parte. Erotismul era în aer şi din cum respira simţeam că nu mai rezistă mult. Însă mi-am propus să-l chinui mult şi nu vroiam ca această şedinţă de Masaj Premium la Hotel să se termine. Îi simţeam mâinile cum  îmi explorau corpul într-un mod în care nu mai simţisem până atunci iar când penisul lui a ajuns între sâni. Ei bine, în acel moment, am simţit cum mă inundă un jet cald iar el vibra din tot corpul. Îmi plăcea foarte mult să îl simt aşa. Am rămas amândoi îmbrățișați pentru multă vreme, chiar dacă timpul meu acordat acestui Masaj Premium la Hotel trecuse demult. Dar asta nu era o problemă. Politica salonului Secret Massage prefera un client satisfăcut. Ne-am regăsit după un scurt duş şi eu eram gata de plecare.  Mi-a şoptit la ureche ceva ce bănuim oricum. Mi-a spus că avusese cea mai plăcută experienţă de Masaj Premium la Hotel. Şi mi-a promis că ori de câte ori va ajunge în Bucureşti va apela la serviciile de masaj erotic outcall oferite de Secret Massage.

error: Content is protected !!