Masaj Gold la Hotel

Bucharest girls Hostess - girls in Bucharest - fete București, Gold Massage, Masaj Gold, Hotel Gold Massage, hotel visit massage, Masaj Gold la Hotel,erotic massage hostess

             Era un moment pe care îl plănuisem cu ceva vreme în urmă. Şi ce e drept îl aşteptam de ceva vreme.  Mă gândisem de foarte multe ori cum ar fi să intru în masaj alături de una dintre cele mai frumoase maseuze de la Secret Massage. Clienţii erau fascinaţi de ea şi chiar şi noi fetele o plăceam. Sau cel puțin eu. Şi recunosc că o plăceam mult  pe colega mea Diana. Eram un pic mai mult atrasă de ea şi de multe ori mă gândeam la cum arătau mișcările ei atunci când era în acţiune. Am făcut un mic complot cu clientul meu fidel care opta pentru  serviciile de outcall masaj oferite de Secret Massage ori de câte ori ajungea în Bucureşti. Îi spusesem despre fantezia mea de show erotic cu o altă fată iar el a ales să mă cheme pe mine şi pe Diana pentru a îi oferi un Masaj Gold la Hotel. Doar ideea de a ajunge dezbrăcată în aceeaşi cameră cu cea mai frumoasă maseuză mă excita iar faptul că ea nu ştia că la mijloc este un mic complot era şi mai incitant. Şi mai era şi el. Clientul meu fidel cu care îmi făcea atât de mare plăcere să intru în masaj pentru că, pe lângă faptul că era foarte inteligent şi simpatic arăta şi foarte bine. 

             Dragul meu client fidel a avut ideea de a alege un Masaj Gold la Hotel tocmai pentru că începea cu un striptease. Era cel mai bun moment pentru a vedea ce secrete ascunde colega mea Diana. Amândouă eram în fața lui şi ne mişcam lasciv.  Făceam mici schimburi de priviri şi ne unduiam în cel mai senzual mod în care am fi putut scăpa încet de hainele de pe noi. El era încântat de ce vedea. M-a surpins când, cu un semn discret, m-a chemat în braţele lui pentru a o admira împreună pe Diana. Devenea tot mai interesat modul în care decurgea acest Masaj Gold la Hotel. O admiram amândoi pe Diana care era hotărâtă să ne excite cu cele mai senzual striptease. Avea un mod aparte în care se mişca şi un fel foarte discret prin care ne-a invitat să îi admirăm sânii perfecţi. Simţea că ne place ce vedem şi îşi mângâia sânii invitându-ne parcă să o facem noi. Şi știam că o voi face în acest Masaj Gold la Hotel.

             Apoi ne-a prezentat  fundul ei perfect pe care îl sesizasem de fiecare dată când se nimerea să fim pe aceeaşi tură la Secret Massage. Silueta ei perfect desenată în lumina caldă a camerei de hotel se unduia în cel mai incitant mod. Era excitant să o privesc iar pe dragul meu client ce mă ţinea în braţe îl simțeam la fel de  excitat. Venise momentul să avansăm la următoarea etapă din acest Masaj Gold la Hotel. Vedeam în privirea Dianei că mă aştepta şi m-am ridicat din braţele lui. Diana m-a întâmpinat cu un sărut pe care l-am simţit de pe gât până pe buze în timp ce mâinile ei îmi explorau tot corpul. Nu mă gândeam că acest Masaj Gold la Hotel o să mă facă să descopăr că şi Diana avea o atracţie pentru mine. Îmi plăcea din ce în ce mai mult. Explorarea corpurilor cu mâinile s-a transformat rapid într-o explorare a corpurilor prin săruturi. 

             Clientul meu drag era extrem de excitat. Parcă şi uitasem de el în timpul acestui show erotic de care mă bucuram alături de Diana. Dar ea mi-a făcut semn că este momentul să îi oferim tot ce era mai bun din acest Masaj Gold la Hotel. Eram amândouă urcate pe el şi am continuat să ne sărutăm în timp ce îi mângâiam trupul perfect lucrat. Eram amândouă cu mâna pe penisul lui şi îl simţeam cât este de excitat. Ne-am înțeles din priviri că  voiam să-l chinuim foarte tare. Aşa că joaca noastră erotică a continuat pentru a îi oferi cel mai frumos Masaj Gold la Hotel. Simţeam mâinile lui care îmi explora fesele într-un mod intens până în momentul când m-a strâns puternic de fund. Diana mă privea satisfăcută pentru că şi ea simţea la fel. Dragului meu client i se tăiase respirația şi trăia un orgasm intens. Acesta era punctul culminat al acestui Masaj Gold la Hotel.  

             Făcusem  alegerea perfectă pentru a descoperi că una dintre cele mai frumoase maseuze de la Secret Massage avea o atracție pentru mine. A fost şi un cadou foarte plăcut din partea dragului meu client. Diana nu a ştiut niciodată de micului nostru complot. Dar asta nu l-a împiedicat pe dragul meu client ca la fiecare vizită în Bucureşti să ne aleagă pentru a îi oferi pachetul erotic Masaj Gold la Hotel de la Secret Massage.

error: Content is protected !!