Masaj Erotic Role Play la Hotel in camera ta – București

Masaj Erotic Role Play la Hotel

Bucharest nightlife, role play, salon masaj erotic centru, Hotel Role Play Erotic Massage, Masaj Erotic Role Play la Hotel

              Există mereu lucruri noi pe care le poţi încerca atunci când vine vorba de fantezii. Ce ar face ca o experiență să devină mult mai diferită? Ei bine, urma să aflu fără să îmi dau seama într-o zi când, Alex, unul din clienţii fideli ai salonului m-a ales pe mine dar şi un serviciu de Masaj Erotic Role Play la Hotel pe care nu îl mai încercasem. Partea cea mai frumoasă era faptul că acţiunea urma să se desfăşoare la hotel iar intimitatea oferită de astfel de locuri mă excita.  M-a surprins alegerea lui cu atât mai mult cu cât de obicei venea el la salonul de masaj erotic Secret Massage. Până în acest moment când s-a decis să încerce şi ceva nou pentru mine. Aveam multe idei despre modul cum aş fi putut să mă costumez.  Mă gândeam că ar vrea să fiu o pisicuţă sexy şi răsfăţată, sau o elevă inocentă dar maxim de perversă. 

              Dar încă o dată a reuşit să mă surprindă. I-a comunicat recepționerei că lasă la alegerea mea cum mă voi prezenta la el.  Am ştiut din prima. Pentru un bărbat îmbrăcat la costum aşa cum era el de fiecare dată un singur Role Play la Hotel putea fi alegerea perfectă: secretara sexy. Ţinuta perfectă o aveam şi eram pregătită să îl tachinez aşa cum nu o mai făcusem până atunci. Vroiam să mă ţină minte pentru toate dățile când mă evitase.  Îmi plăcea foarte mult pentru că era un tip drăguț şi avea carismă. Făcuse ochii mari când brusc s-a deschis uşa camerei de hotel şi am intrat peste el. Avem ţinuta perfectă pentru a îi îndeplini fantezia de masaj Role Play la Hotel. Asta pentru că el era îmbrăcat la costum negru cu cămașă albă şi o cravată subţire şi neagră. Arăta impecabil.

              L-am apucat de cravată, l-am tras după mine şi l-am aşezat pe marginea patului. Aveam de gând să fiu o secretară rea şi maxim de perversă. Privirea i se fixase pe fundul meu iar eu mă mișcam în aşa fel încât privirea lui să nu plece de acolo. Mă excita foarte mult  senzaţia oferită de acest masaj  Role Play la Hotel. M-am întors către el şi acum îl priveam în ochi. La fiecare pas pe care îl făceam îmi desfaceam câte un nasture de la cămașă. Privirea lui mă excita foarte mult. Am ajuns între picioarele lui iar el îmi putea vedea sânii dezgoliți. 

              Îi simţeam mâinile pe coapse şi cum urcau în sus o dată cu fusta. Iar eu am început să mă las în jos să alunec peste el şi deja îl simţeam prin pantaloni că este foarte excitat. Mâinile lui se plimbau acum uşor pe sânii mei. Adoram acest Masaj Erotic Role Play la Hotel şi abia aşteptam să îi ofer cel mai bun masaj erotic. Aveam privirea aţintită în ochii lui când i-am desfăcut nasturii de la cămaşă şi până să apuce să clipească eram deja cu o mână în pantalonii lui. Am simțit cum alunec cu sânii peste corpul lui şi senzaţia era minunată. Îmi doream de mult să am un masaj cu el şi să îl simt excitat lângă mine. 

              Îi simţeam mâinile cum se plimbau prin părul meu iar penisul lui aluneca printre sânii mei şi senzația pe care o aveam era unică. Deja nu mai eram într-un  Role Play. Mă simţeam exact ca o secretară perversă iar el era mult prea excitat de sănii mei care se plimbau peste penis. Privirea lui intensă m-a făcut să îmi mușc buzele atunci când am simțit că nu a mai rezistat şi şi-a dat drumul. Respira greu şi era satisfăcut. În acel moment am ştiut că secretara făcuse cel mai bun masaj erotic cu Role Play la Hotel. Am revenit la Alex după un scurt duş.  Bărbatul în costum negru impecabil era acum răvăşit. Mi-a plăcut că în privirea lui puteam citi satisfacţie. Ştia şi el că alegerea unui astfel de serviciu de masaj erotic Role Play la Hotel este ceva special. N-am luat rămas bun şi mi-a şoptit că de fiecare dată când va veni în Bucureşti va alege noi servicii de masaj erotic oferite de Secret Massage.