Masaj Threesome la Hotel in CAMERA TA

                  Mă aflam la Secret Massage unde împreuna cu colegele dezbăteam subiecte incitante. Dintr-o dată atenția mi-a fost captată de discuția pe care recepționera o avea la telefon. Era vorba despre acel tip brunet care mai fusese la noi şi pe care îl știam toate. Doar că de data aceasta dorea să mergem noi la el. Şi nu oricum. Alesese un masaj threesome la hotel. Mai interesat era că pentru această experiență alesese să îmi fie parteneră Anastasia. M-am tot gândit pe drumul spre hotelul de 5 stele unde era cazat brunetul nostru ce l-a făcut să ne aleagă tocmai pe noi două.
                  Anastasia este o blondă cu bronzul perfect și sâni de invidiat iar eu sunt brunetă cu tenul deschis la culoare și îmi place să mă laud cu posteriorul meu. Nu îmi dau seama dacă ne-a ales aşa pentru diferențele mari dintre noi două sau pentru că pur și simplu a simțit că noi suntem alegerea perfectă pentru un masaj threesome la hotel. După ce brunetul nostru s-a dezbrăcat şi s-a aşezat pe patul imens eu am început să îi masez un picior, iar Anastasia pe celălalt. Mâinile noastre au început să urce pe spatele acestuia, cu atingeri senzuale de-a lungul coloanei vertebrale, până la ceafă. Brunetul era sedat de atingerile noastre, își relaxa fiecare mușchi în parte și se bucura din plin de masajul oferit. Il simţeam cu savurează deja acest masaj threesome la hotel.
                  În scurt timp, s-a întors pe spate iar noi abia aşteptam momentul. Am început cu un masaj body to body. Îl simţeam că este deja foarte excitat. Auzeam cum gemea ușor de plăcere atunci când ne lipeam trupurile înfierbântate iar noi ne pierdusem într-un show erotic incitant ce l-a făcut pe brunetul nostru să ne spună că adoră acest masaj threesome la hotel. Am simţit cum mi-a cuprins talia cu o mâna, iar pe cealaltă o plimba ușor pe coapsă. În acest timp sânii Anastasiei erau lipiți de abdomenul său perfect și știam faptul că se afla în extaz. Era excitat de fiecare atingere erotică ce-l înnebunea și adora din plin acest masaj threesome la hotel. Îi plăcea maxim să avem contact vizual.
                  Avea ochii deschiși şi îi plăcea să studieze tot ceea ce se întâmpla în timpul ședinței de masaj threesome la hotel. Am simţit cum se uită la mine cu o privire pătrunzătoare și am știut că e momentul în care va avea o ejaculare puternică. În momentul în care a și avut s-a relaxat pe deplin, dispăruse fiecare urmă de încordare și un zâmbet misterios îi apăruse pe chip. Știa că a făcut ce mai bună alegere. Un masaj threesome la hotel alături de cele mai frumoase maseuze de la Secret Massage.

Masaj Threesome la Hotel

masaj thresome, saloane de masaj erotic thresome, Thresome Bucharest Massage, thresome massage, Hotel Thresome, Hotel Threesome, Threesome Bucharest Massage, Threesome Massage, masaj erotic threesome, masaj threesome, Hotel threesome massage, Masaj threesome la hotel
error: Content is protected !!