Masaj full erotic la hotel – Masaj erotic full la hotel

               Îl aşteptam de ceva vreme şi iată că a venit şi ziua când a ajuns în Bucureşti chiar el, cel mai bun prieten al meu, Mihai. Îl ştiam că e mare amator de astfel de servicii încă dinainte de a începe eu să lucrez la salonul Secret Massage şi așteptam de mult ziua când va veni în oraş pentru a ne vedea. Iar după o discuţie telefonică cu recepţionera am aflat că a decis să ne vedem într-un loc mult mai intim, motiv pentru care a ales un serviciu de masaj full erotic la hotel. Eram super încântată de ideea lui şi practic nici nu ştiu când am ajuns în faţa uşii camerei lui oferindu-i o îmbrățișare puternică, după care l-am luat de mâna și l-am condus spre patul imens. 

               Am vrut să îl iau încet şi pentru început l-am introdus în acea atmosferă, oferindu-i un masaj de relaxare pentru a-și destinde fiecare mușchi în parte și pentru a se pregăti pentru cel mai bun serviciu de masaj erotic full la hotel. A urmat apoi și partea cea mai interesantă. Era întors pe spate, cu mâinile sub cap și a închis ochii în timp ce eu mă ungeam cu ulei pe sâni şi pe abdomen fiind foarte nerăbdătoare să continui. Am început să-i masez  fiecare parte a corpului, dar m-am axat în special pe penisul lui pe care îl știam de ceva timp. Îmi plăcea să-i ating penisul, să îmi trec degetele peste el și să-i arăt ce înseamnă un serviciu de masaj full erotic la hotel făcut de mine.

               Era tot plin de ulei şi  eram pregătită pentru contactul dintre corpurile noastre înfierbântate. Mi-am lipit sânii de pieptul lui bine lucrat și am început să alunec pe corpul lui. Se putea citi în ochii lui dorința puternică pe care o avea deși era conștient de faptul că nu este posibil să facem mai mult. Sfârcurile mele erau întărite, ceea ce-l determina să mă atingă pe ele într-un mod subtil. Atingerile pe care le fac într-un serviciu de masaj full erotic la hotel îl înnebuneau. Mă excita pur și simplu ideea de a îi oferi asemenea senzaţii. Știam exact ceea ce îi place și știam cum să-l fac mulțumit. I-am atins penisul şi a avut o erecție puternică. L-am auzit cum geme și cum a răsuflat ușurat, de parcă ar fi scăpat de cea mai mare grijă pe care o avea. După o vizită la duş amândoi ne-am pregătit pentru următoarea parte din acest serviciu de masaj erotic full la hotel.

               L-am  lăsat fără prosopul ce-l acoperea și l-am împins ușor pe pat. Acum îl simțeam foarte relaxat dar la fel de excitat. L-am uns din nou cu ulei, de data asta am ales o altă aromă după care m-am uns și eu. Voiam ca totul să alunece fără pic de efort. Se uita foarte atent la mine atunci când îmi atingeam corpul, când îmi mângâiam sânii și fesele și mă studia de parcă era prima dată când mă văzuse. Totuşi era pentru prima dată când îi ofeream un serviciu de masaj full erotic la hotel. 

               Începusem să alunec pe el şi i-am observat rânjetul subtil.  Am știut că simte numai plăcere. Se uita fix în ochii mei şi s-a lăsat pierdut prin imaginație și o mâna îi aluneca pe coapsa mea. Știam că mă vrea. Când i-am atins penisul cu degetele mele lungi l-am simțit tremurând și i-am văzut picioarele încordate. L-am făcut să aibă o altă ejaculare ce părea că l-a eliberat de tot. Îl simţeam foarte relaxat dar în acelaşi timp şi extenuat după acest serviciu de masaj erotic full la hotel.

               După această experiența, Mihai a continuat să apeleze la serviciile de outcall masaj oferite de Secret Massage și a aprobat faptul că este cel mai bun salon de masaj din București.

Masaj full erotic la hotel

Masaj erotic full la hotel

masaj erotic complet, nightlife in Bucharest, Full Erotic Massage, Full Hotel Erotic Massage, Full Erotic Hotel Massage, Masaj full erotic la hotel, Masaj erotic full la hotel