Hotel Tantric Massage – masaj tantric hotel

tantric massage, masaj tantric, massage in bucharest city center, saloane de masaj, Hotel Tantric Massage, Tantric Massage Hotel, Bucharest call girls, masaj tantric hotel

masaj tantric hotel

Hotel Tantric Massage

                 Fie că abia ai ajuns în București sau ai încheiat o zi de afaceri plină, te simți obosit şi îţi doreşti să te relaxezi şi să te odihneşti. Cu toate acestea şti că lipseşte ceva şi că ziua ar putea să se încheie mult mai bine. Şi ştii că ai nevoie de un serviciul de Hotel Tantric Massage pentru ca acest lucru să se întâmple. Cunoști foarte bine principalele atuuri pe care ţi le oferă experiența unui astfel de serviciu efectuat în camera de hotel și cu siguranță vrei să explorezi mai mult din ceea ce înseamnă aprofundarea iubirii față de semeni și față de tine însuți. Secret Massage îți va oferi ocazia de a alege una dintre cele mai frumoase fete din București pentru a explora o astfel de experienţă erotică. Astfel, vei ajunge să îți elimini blocarea energiilor dar și să îți stabilești un echilibru al energiei în fiecare chakra. Preludiul și postludiul acestui serviciu de masaj tantric hotel îți va da de asemenea ocazia să atingi stările maxime de fericire și extaz. Iar un salon din Bucureşti ce se numește Secret Massage îți oferă această experiență unică.
                 Nu este posibil să menționăm toate beneficiile masajului tantric, dar, mai întâi de toate, este o experiență de profundă bucurie interioară, fericire, curățare, pace și extaz. Este experiența de a fi întreg. Ne vom concentra în principal pe senzațiile din corp și nu doar pe tehnici. Prin acest Hotel Tantric Massage dorim să ne asigurăm că, pentru început, vei avea experiențe tactile care te vor stimula în cel mai plăcut mod. Acestea vor deschide calea pentru a primi și a oferi, la nivelul corpului, un masaj cu totul special. Cu acest Hotel Tantric Massage vrem să intrăm adânc în nivelurile de a trăi plăcerea, fericirea și curgerea energiei iubirii.
                 Vrem să eliberăm toate tensiunile din corpul tău, să le lăsăm să plece, pentru a face mai mult spațiu în corp, pentru ca în locul blocajelor să circule energia vitală. Serviciul de masaj tantric hotel se face cu ulei, constă în mișcări de frământare, presiune ușoară și mișcări de efleuraj pe toate părțile corpului și atinge punctele de energie (chakre). Toate mișcările trebuie efectuate încet, lent. De-a lungul masajului, respirația trebuie să fie lungă și profundă. A învăţa să simți extazul cu intensă eliberare de energie reprezintă esenţa unui serviciu de Hotel Tantric Massage.

error: Content is protected !!