4 mituri despre masaj senzual din saloane de masaj erotic VIP

masaj erotic VIP, saloane de masaj VIP, salon masaj VIP

Numeroase zvonuri nedovedite înconjoară arta spirituală a unui masaj erotic VIP, dar care sunt autentice și care sunt minciuni? Astăzi dezvăluim primele patru afirmații incorecte despre acest serviciu scintilant.

Îți înșeli partenerul cu UN salon masaj VIP

Acest lucru nu ar trebui să fie o problemă, deoarece experiența reprezintă un tip fizic de eliberare care nu poate fi echivalat cu înșelarea. Unii bărbați (și femei) consideră un fel de adulter și subliniază consecințele despre informațiile pe care le oferă partenerei despre experiența lor la anumite saloane de masaj VIP.

Ființele umane sunt ființe sexuale în mod natural și este important să ne înțelegem și să ne dezvăluim sexualitatea în mod regulat. O mulțime de proprietari de afaceri și experți merg la Secret Massage în mod obișnuit pentru a-și vedea gazda și a se bucura de jocul erotic. Vă recomandăm chiar să vă aduceți partenerul la salon masaj VIP pentru un masaj erotic VIP, care poate fi o experiență atrăgătoare și aventuroasă.

Saloane de masaj VIP murdare

Ne mândrim cu respectarea celor mai înalte standarde de curățenie și oferim clienților noștri 4 tipuri diferite de camere; camera specială arabescă, rusească, thailandeză și românească. Aceste facilități oferă clienților noștri confort și îngrijire în timpul experienței erotice. Există încă o preconcepție în București și mulți oameni care judecă cred că aceste instituții sunt neigienice. Acest lucru este fals, deoarece Secret Massage seamănă mai mult cu o zi la un spa luxos decât cu saloane de masaj VIP.

 

Poate fi periculos un  masaj erotic VIP ?

O mână de persoane care navighează  pe internet au scris în mod greșit că o persoană poate obține o serie de infecții cu transmitere sexuală de la un salon masaj VIP. Nu există dovezi pentru a verifica aceste afirmații, deoarece nu există nicio penetrare inclusă în timpul sesiunii; din acest motiv, nu există posibilitatea de a contracta o ITS.

Maseuzele noastre experimentate vă pot ajuta să vă exersați toate strâmbăturile și să oferiți o experiență fantastică. Un masaj erotic VIP aduce beneficii corpului, deoarece intenționează să ușureze, să detensioneze și să mărească fluxul sanguin către anumite părți ale corpului. Unii dintre clienții noștri se bucură de beneficiile complete, vizitând în fiecare săptămână acestui  salon masaj VIP! Este, de asemenea, potrivit pentru persoanele care suferă de apetit sexual redus sau dezamăgire sexuală. 

Maseuzele din saloane de masaj VIP nu sunt profesioniste

Toate maseuzele de la Secret Massage sunt instruite în arta de a oferi un  masaj erotic VIP și provin dintr-o varietate de medii. De obicei, ele știu cum să separe și să ușureze disconfortul într-un anumit grup muscular. Dacă suferiți de dureri de spate sau s-ar putea să fi lucrat prea mult la centrul de fitness, vă încurajăm să rezervați o întâlnire.

Există, de asemenea, un element personal în aceste sesiuni cu zeițele noastre uimitoare. Mulți clienți obișnuiți se întorc pentru că au format o relație cu aceste femei și pot avea încredere în ele cu privire la informațiile intime ale vieții lor. De asemenea la un salon masaj VIP, pot discuta despre vise sexuale – mulți bărbați descoperă acest dialog destul de eliberator și erotic.

Vip massage, masaj vip, salon masaj vip, vip massage parlour, hotel vip massage, outcall erotic massage, masaj vip la hotel

Masaj VIP

Salon Masaj VIP

Bucharest girls hostess - girls in bucharest - fete bucurești, gold massage, masaj gold, hotel gold massage, hotel visit massage, masaj gold la hotel,erotic massage hostess

              Este ziua mea și vreau să o fac lată. Spusese asta în timp ce analiza meniul cu servicii de masaj erotic oferite de salonul Secret Massage. Era un tip nou. Nu îl mai văzusem. Ne spusese doar că era în căutarea unui salon de top din București și un prieten îi recomandase să vină la noi. Deși nu știam nimic despre gusturile lui în materie de servicii erotice eram sigură că pentru a se simți răsfățat la maxim cu ocazia unei astfel de aniversări va alege serviciul de Masaj VIP. Ce nu știam era ce gusturi și preferințe avea în materie de femei. Era un bărbat între două vârste, elegant, carismatic și care chiar arăta foarte bine. Am înțeles și că avea gusturi bune în ceea ce privește femeile. Desigur asta pentru că a decis să mă aleagă pe mine. Am spus asta pentru că am vrut să las un pic modestia deoparte. Totuși, orice fată ar fi ales gustul lui ar fi fost la fel de bun pentru că la Secret Massage a descoperit cele mai frumoase maseuze pe care le putea întâlni în saloanele din București.
              Pentru că acest Masaj VIP presupunea să fim două fete mi-a plăcut inspirația lui de a mă lăsa pe mine să aleg o colegă cu care să fac echipă. știam de la primul schimb de priviri că acea colegă va fi buna mea prietenă Anda. Ne știam de multă vreme. mai intrasem împreună și recunosc că, deși amândouă nu eram lesbi, exista între noi o atracție aparte. Aveam pe noi cele mai sexy ținute și practic ne era imposibil să rezistăm să nu ne atingem discret una pe cealaltă în drum spre cameră. Abia așteptam să îi oferim sărbătoritului nostru cel mai frumos serviciu de Masaj VIP. Corpul Andei arăta superb cu cei mai frumoși sâni, un fund foarte bine conturat ce se continua cu picioare interminabile Se mișca încet oferind cel mai senzual număr de striptease pe care îl văzusem până atunci. Sărbătoritul nostru începea să fie în extaz iar numărul meu de striptease s-a transformat într-un show erotic lesbi în care am apucat să-i dau jos lenjeria pentru a o putea simți pe de-a întregul.
              Acest început de Masaj VIP scosese din Andra cea mai erotică latură a ei și îi simțeam peste tot mâinile care mă explorau centimetru cu centimetru. Simțeam cu câtă poftă îmi mângâia sânii, cât de intens îmi prindea fesele în mâini și cu câtă pasiune mă săruta pe tot corpul. Acest Masaj VIP devenise clar un cadou pentru noi și ne-am dat seama de asta când am observat că sărbătoritul nostru era foarte excitat de show-ul lesbi pe care îl ofeream. Ne-am apropiat de el și ne-am așezat într-un 69 prin care îi puteam oferi imaginea perfectă a unui show erotic cu vibratorul făcut între noi două. Modul în care Andra se juca cu vibratorul în mine mă înnebunea și o simțeam și eu la fel de excitată. În acest Masaj VIP joaca a continuat până când am reușit să ajungem amândouă la un orgasm lung și foarte intens.
              Plăcerea era maximă și amândouă eram gata să îi oferim sărbătoritului nostru cel mai erotic Masaj VIP cu finalizare prin tehnici de masaj. Trupul lui devenise teritoriul nostru de joacă. Teritoriu din care ambele speram să obținem cât mai mult. În final am obținut un sărbătorit pe deplin satisfăcut de un orgasm prelungit care ne-a udat din plin trupurile pline de ulei. Iar confirmarea că acest Masaj VIP cu finalizare prin tehnici de masaj a fost o reușită a venit din partea sărbătoritului nostru care s-a decis să aibă o astfel de aniversare săptămânală la cel mai bun salon de masaj erotic din București, Secret Massage.

Secret Massage
Secret Massage
error: Alert: secret-massage.ro is protected!