Masaj erotic vip, saloane de masaj vip, salon masaj vip

4 mituri despre masaj senzual din saloane de masaj erotic VIP

Numeroase zvonuri nedovedite înconjoară arta spirituală a unui masaj erotic VIP, dar care sunt autentice și care sunt minciuni? Astăzi dezvăluim primele patru afirmații incorecte despre acest serviciu scintilant.

Îți înșeli partenerul cu UN salon masaj VIP

Acest lucru nu ar trebui să fie o problemă, deoarece experiența reprezintă un tip fizic de eliberare care nu poate fi echivalat cu înșelarea. Unii bărbați (și femei) consideră un fel de adulter și subliniază consecințele despre informațiile pe care le oferă partenerei despre experiența lor la anumite saloane de masaj VIP.

Ființele umane sunt ființe sexuale în mod natural și este important să ne înțelegem și să ne dezvăluim sexualitatea în mod regulat. O mulțime de proprietari de afaceri și experți merg la Secret Massage în mod obișnuit pentru a-și vedea gazda și a se bucura de jocul erotic. Vă recomandăm chiar să vă aduceți partenerul la salon masaj VIP pentru un masaj erotic VIP, care poate fi o experiență atrăgătoare și aventuroasă.

Saloane de masaj VIP murdare

Ne mândrim cu respectarea celor mai înalte standarde de curățenie și oferim clienților noștri 4 tipuri diferite de camere; camera specială arabescă, rusească, thailandeză și românească. Aceste facilități oferă clienților noștri confort și îngrijire în timpul experienței erotice. Există încă o preconcepție în București și mulți oameni care judecă cred că aceste instituții sunt neigienice. Acest lucru este fals, deoarece Secret Massage seamănă mai mult cu o zi la un spa luxos decât cu saloane de masaj VIP.

 

Poate fi periculos un  masaj erotic VIP ?

O mână de persoane care navighează  pe internet au scris în mod greșit că o persoană poate obține o serie de infecții cu transmitere sexuală de la un salon masaj VIP. Nu există dovezi pentru a verifica aceste afirmații, deoarece nu există nicio penetrare inclusă în timpul sesiunii; din acest motiv, nu există posibilitatea de a contracta o ITS.

Maseuzele noastre experimentate vă pot ajuta să vă exersați toate strâmbăturile și să oferiți o experiență fantastică. Un masaj erotic VIP aduce beneficii corpului, deoarece intenționează să ușureze, să detensioneze și să mărească fluxul sanguin către anumite părți ale corpului. Unii dintre clienții noștri se bucură de beneficiile complete, vizitând în fiecare săptămână acestui  salon masaj VIP! Este, de asemenea, potrivit pentru persoanele care suferă de apetit sexual redus sau dezamăgire sexuală. 

Maseuzele din saloane de masaj VIP nu sunt profesioniste

Toate maseuzele de la Secret Massage sunt instruite în arta de a oferi un  masaj erotic VIP și provin dintr-o varietate de medii. De obicei, ele știu cum să separe și să ușureze disconfortul într-un anumit grup muscular. Dacă suferiți de dureri de spate sau s-ar putea să fi lucrat prea mult la centrul de fitness, vă încurajăm să rezervați o întâlnire.

Există, de asemenea, un element personal în aceste sesiuni cu zeițele noastre uimitoare. Mulți clienți obișnuiți se întorc pentru că au format o relație cu aceste femei și pot avea încredere în ele cu privire la informațiile intime ale vieții lor. De asemenea la un salon masaj VIP, pot discuta despre vise sexuale – mulți bărbați descoperă acest dialog destul de eliberator și erotic.