Experiența de neuitat al unui Masaj Premium cu finalizare

Masaj Premium, Premium Massage
Mă așteptam ca ziua asta să decurgă ca oricare alta, până am aflat că urma să mă vizitezi și nu urma să fie o vizită obișnuită, ci una pe care o așteptam de multă vreme. Știam că urma sa alegi de data asta opțiunea de Masaj Premium cu finalizare. Chiar dacă nu ți-aș fi recunoscut niciodată, eram mai nerăbdătoarea de venirea ta decât credeai.

Mereu ieșeai în evidență când intrai pe ușă cu privirea încrezătoare și cu o expresie facială care arăta cât de nerăbdător erai să ne atingem.

Îmi oferea o plăcere atât de nedescrisă să te fac să zâmbești, să te fac să uiți de tot ce era în afara camerei în care ne aflam și mai ales să te aduc la orgasm prin intermediul unui Masaj Premium cu finalizare. Mă asiguram că toate părțile costumului sunt aranjate pe corpul meu când mi s-a spus că mă aștepți. Alesesem un costum bine cunoscut în striptease și în dansurile erotice- acela inspirat din costumele masculine. Purtam o cămașă albă, sub care se afla sutienul negru pe care îl adorai atât de mult, un sacou negru și o pălărie care se potrivea cu acestea. În jos, costumul continua cu dresuri fine, negre, până la coapse și jartiere negre și, bineînțeles, pantofii cu toc, pentru că știam cât de atractive sunt picioarele mele pentru tine. Ziua de astăzi era într-adevăr specială; astăzi, amândoi eram actorii unui show erotic despre care știam ca va deveni parte din visele tale în următoarele săptămâni, vis îndeplinit la Salon Masaj Premium cu finalizare.

Înainte să intru în camera în care mă așteptai, am pornit pe fundal melodia pe care se întâmplau cele mai bune show-uri de striptease: Joe Cocker, You Can Leave Your Hat On.

Te-am auzit râzând și, pe ritmul muzicii, am început să fac exact ce spuneau versurile. Am început să îmi descopăr umerii în timp ce trăgeam sacoul din ce în ce mai jos, mișcându-mi șoldurile în ritmul muzicii. Cu câte o mișcare îndrăzneață din fiecare picior, mi-am aruncat pantofii în câte un colț al camerei și m-am așezat pe scaun cu picioarele deschise, începând să îmi desfac încet nasturii de la cămașă.

Acest Masaj Premium cu finalizare devenea din ce in ce mai interesant.

Puteam să simt cum privirea ta devenea din ce în ce mai arzătoare asupra corpului meu și adoram să mă privești cu atâta dorință; mă făcea să te privesc la fel de intens. După ce am deschis toți nasturii, mi-am inversat poziția pe scaun și m-am întors cu spatele către tine, lăsâdu-te să privești cum cămașa cădea ușor, în ritmul muzicii, de pe mine, descoperindu-mi pe rând umerii, spatele, talia și fundul. Cu siguranță aceste imagini le poti vedea doar la un Masaj Premium cu finalizare Bucuresti. Te-am privit peste umăr în timp ce îmi mișcam șoldurile. Mi-am dus o mână la spate și, cu o singură mișcare iscusită, mi-am desprins sutienul și l-am aruncat spre tine. L-ai prins cu o mână din aer și ai zâmbit. M-am ridicat de pe scaun și m-am îndreptat cu pași senzuali către marginea patului, unde stăteai. Mi-am scos pălăria de pe cap și am pus-o pe capul tău, făcându-te să zâmbești din nou. Mi-am ridicat piciorul drept între picioarele tale și ți-am ridicat mâna de pe pat, plasând-o mai întâi pe gleznă, apoi urcând-o din ce în ce mai sus, către gambă și până la coapsă, unde se termina materialul dresului. M-am întors cu spatele, mi-am sprijinit mâinile pe genunchii tăi și mi-am aplecat șodurile, astfel încât fundul să-ți mângâie umflătura din pantaloni, care devenea din ce în ce mai proeminentă în timpul sedinței de Masaj Premium cu finalizare. Ai gemut încet și ti-ai pus mâinile pe șoldurile mele, ajutându-mă să le rotesc. Înainte să mă îndepărtez iar de tine, ți-am dat cămașa jos, ți-am deschis cureaua și ți-am aruncat pantalonii probabil acolo unde erau și tocurile mele. După ce melodia s-a terminat, iar tu erai complet gol, m-am așezat din nou pe scaun. Însă, de data asta aveam în mână un vibrator. Mi-am desfăcut picioarele și am început să mă mângâi încet, mai întâi cu propria mână. M-am uitat la tine și te-am rugat să îmi spui când să folosesc vibratorul. Nu m-ai făcut să aștept mult, mi-ai spus să încep încet, cu mișcări de-a lungul labiilor, după care să fac cercuri în jurul clitorisului. Am gemut ușor și mi-am dat capul pe spate. Puteam să aud cum începeai să respiri la fel de repede ca mine. Mi-ai ordonat să măresc viteza și te-am ascultat.

De data asta, te-am privit în ochi când am gemut și am putut vedea și mișcarea bruscă a penisului tău.

Un Masaj Premium cu finalizare este o surpriză pentru amandoi. Nu mă puteam gândi decât cât de fin și ferm te vei simți în mâinile mele în următoarele momente. Începeau să îmi tremure coapsele și eram din ce în ce mai udă. Toată zona din jurul vibratorului strălucea datorită umezelii pe care mi-o provocau gândurile cu tine și vibratorul din mână. Gemeam din ce în ce mai des, iar penisul tau era din ce în ce mai tare. Erai atent la toată imaginea din fața ta, la tremurul coapselor mele, la sfârcurile erecte, la gura mea semi-deschisă și la gemetele care ieșeau din ea. Mi-ai spus pentru ultima oară să măresc și mai mult viteza și intensitatea vibratorului și mi-am arcuind spatele, împingându-mi sânii spre tine, iar acum puteai să auzi cât de udă eram. Când nu am mai putut rezista, am simțit un fior brusc prin tot corpul, urmat de o încordare bruscă a tuturor mușchilor. Puteam să văd pe fața ta cât de mult îți plăcea să mă privești în aceste momente de cand ai ajuns la acest Salon Masaj Premium cu finalizare. Când am terminat, umezeala îmi ajungea aproape de genunchi, probabil că și pe scaunul pe care stăteam. Ne-am privit în ochi câteva momente, până mi-am recăpătat respirația. M-am ridicat în sfârșit de pe scaun și am venit spre tine.

Mă priveai de parcă nu eram reală, ți-am zâmbit și te-am asigurat că încă nu suntem gata.

Deși nu mi-a fost ușor să îmi recapăt forțele atât de repede, nu am neglijat nicio parte a acestui Masaj Premium cu finalizare. Totul se întâmpla exact așa cum știam că îți place, în aceeași ordine ca de fiecare dată, cu aceeași intensitate care te făcea să expiri liniștit. Ți-am masat pe rând spatele puternic, gâtul și umerii, picioarele și brațele. Alternam mișcările circulare cu cele liniare, foloseam o presiune potrivită, fiind îndeajuns de fermă fără a-ți provoca vreun disconfort. Când te-am simțit îndeajuns de relaxat, ți-am șoptit că venise momentul pe care amândoi îl așteptam. Atunci am putut vedea din nou cât te excitat erai în prezența mea.

Am început să îți masez pieptul, iar privirea ta nu îmi părăsea corpul- te uitai la sânii mei, la expresia chipului meu, la liniile umerilor și la felul în care îmi cădea părul pe ei.

Chiar daca nu îmi spuneai, știam că vrei să-mi vezi pizda de mai aproape după show-ul pe care tocmai îl urmărisei, așa că mi-am pus genunchii de o parte și de alta a capului tău și m-am aplecat pentru a-ți putea masa mai bine coapsele. Cred că cea mai bună alegere pe care o pot face bărbații este Masaj Premium cu finalizare Bucuresti. Te-am auzit gemând ușor atunci când m-am aplecat și am început să te ating. La început, pentru a te tachina, ți-am masat doar coapsele precum restul trupului, dar apoi am început să trasez cu degetul conturul venelor de pe penisul tău. Era erect și arăta cu adevărat glorios. Te atingeam atât de atent și încet pe cap încât simțeam furnicături în buricul degetului. Am continuat să îți stimulez capul cu atingeri ușoare, iar mâna cealaltă a început să se miște în sus și în jos, de-a lungul lungimii tale. Te atingeam încet, fără grabă, și am continuat așa până ți-am simțit coapsele încordându-se. Începeai să gemi tot mai des și am știut că trebuie să măresc ritmul. Un Masaj Premium cu finalizare ca la carte aș putea spune. Am continuat să îmi folosesc ambele mâini simultan, cea de pe lungimea ta din ce în ce mai repede, în timp ce cealaltă îți atingea alternativ capul și testiculele. Puteam să îmi dau seama că ești aproape de orgasm după modul în care respirai, rapid și zgomotos. Nu m-am înșelat, după câteva secunde, mi-ai spus să măresc ritmul. Ți-am îndeplinit fericită dorința și am început să îmi mișc mâna din ce în ce mai repede, rămânând atentă și delicată în același timp. Începeam să simt cum pulsezi sub atingerea mea și nu a durat mult până ți-am auzit ultimul geamăt și am privit cum îți țâșnește orgasmul. Ți-ai stropit coapsele și o parte din abdomen, dar nici mâinile mele nu au rămas neatinse de orgasmul tău. Era extazul în forma sa reală, iar amândoi eram prea pierduți în moment pentru a ne interesa toate locurile în care a aterizat. Mă uitam la chipul tău și puteam să văd cât de relaxat te simțeai.

Știam că ai uitat de tot ce era în afara camerei și știam că te vei întoarce la mine, să mă privești din nou în acele ipostaze care erau începutul drumului tău spre extaz în acest Salon Masaj Premium cu finalizare.

Secret Massage
Secret Massage
error: Alert: secret-massage.ro is protected!