Couple massage, masaj la cuplu

Masaj împreună: masaj la cuplu este cadoul ideal

Dacă nu ați încercat până acum, haideți să descoperim repede o persoană potrivită pentru acest tip de experiență, pentru că nu merită să pierdeți o astfel de experiență. Cu toate acestea, dacă experimentați acasă, cel mai bine este să faceți împreună cu partenerul dvs. Este masajul intim care se joacă cu simțurile. Indiferent dacă acasă sau la un salon de masaj erotic, un masaj la cuplu poate fi o experiență extraordinară.

Tehnica masajului este mai puțin senzuală dacă nu se efectuează reciproc. În mod normal, masajul suedez sau japonez, sau un amestec al ambelor este utilizat de maseuze pe parcursul programelor. Cu excepția cazului în care selectați în mod special un loc unde se efectuează alte tipuri speciale. După selectarea unui salon intim, în majoritatea cazurilor, alegeți, de asemenea, să aveți una sau două maseuze pentru un masaj la cuplu club  memorabil.

 

Masaj la cuplu la un salon expert de masaj erotic

Cu toate acestea, dacă ați fi pe punctul de a alege un salon de masaj erotic cu partenerul dvs., ar exista mai multe opțiuni din care să alegeți.

Dacă este solicitată o maseuză pentru experiență, programul va fi interactiv. Ea vă va învăța cum să ajungeți unul la celălalt, vă va dezvălui tratamente pe care le puteți practica împreună.

Dacă sunt solicitate două maseuze pentru program, atunci relaxarea va fi mai accentuată. Veți fi masat independent, evident, într-un spațiu de masaj de lângă partenerul dvs. Este mai puțin interactiv, cu toate acestea, mai relaxant. Și experiența comună va rămâne mult timp pentru amândoi.

 

Masajul la cuplu poate fi cel mai bun cadou pentru aproape orice eveniment: Ziua Îndrăgostiților, ziua de naștere, Crăciunul, ziua femeii, aniversarea. Dacă intenționați să o faceți în confortul casei dvs., puteți crea rapid o atmosferă spa de zi cu câteva modele mici.

Puneți un prosop perfect rulat sau pliat pe pat unde veți fi masat. Aprindeți câteva lumânări în jurul patului, poziționate în mod natural, în siguranță. Opriți luminile strălucitoare și porniți muzica la un volum scăzut. Și, evident, nu uitați de uleiurile de masaj: utilizați uleiuri naturale pe cât posibil. Uleiul de cocos sau de migdale este perfect pentru această funcție.

Dacă alegeți versiunea salonului de masaj pentru un masaj la cuplu, cu siguranță nu veți avea nevoie de aceste operații. Saloanele sunt pline de muzică, lumini, prosoape proaspete și uleiuri aromate. A face alegerea este sarcina ta. Dacă doriți să achiziționați o sesiune de masaj la cuplu party la Secret Massage, vă rugăm să ne contactați.